Het jongetje viel van de vierde verdieping in de Kuilenbroekstraat toen hij aan het spelen was. Buurtbewoonster Lydia Pawelak zag hoe de hulpdiensten een beademingsbuis bij het jongetje aanbrachten.
Volledig scherm
PREMIUM
Het jongetje viel van de vierde verdieping in de Kuilenbroekstraat toen hij aan het spelen was. Buurtbewoonster Lydia Pawelak zag hoe de hulpdiensten een beademingsbuis bij het jongetje aanbrachten. © Karolien Coenen

Jongetje (7) valt van vierde verdieping in Genk: “Hij riep zijn moeder nog”

GenkIn de Kuilenbroekstraat in Genk is dinsdagavond omstreeks 21.30 uur een 7-jarige jongen zwaargewond geraakt bij een val uit een raam. Het kind zou tijdens het spelen vanop de vierde verdieping door een vliegenraam gevallen zijn. Dat bevestigt de politiezone CARMA. “Eerst was er die harde klap, daarna het gehuil. Vanop ons balkon zagen we het kind liggen, en het zag er niet goed uit”, getuigt een buur.

 1. “Mijn eerste kookboek tussen Jamie Oliver en Ottolenghi... Ik huilde tranen van geluk”: Limburgse foodblogger Soumia verovert Nederland
  PREMIUM
  Dilsen-Stokkem

  “Mijn eerste kookboek tussen Jamie Oliver en Ottolenghi... Ik huilde tranen van geluk”: Limburgse foodblog­ger Soumia verovert Nederland

  Het best verkochte kookboek in Nederland? Die eer was eens niét weggelegd voor Jamie Oliver of Yotam Ottolenghi, maar wél voor de Limburgse Soumia Aattauoi (31). Haar ‘Keuken van Sou’ verwent de lezers met gerechten uit alle hoeken van de wereld, afgestemd op je gevoel. “Ik zei nog tegen mijn man: ‘knijp mij alsjeblieft, ik kan niet geloven dat dit echt is’”, lacht Soumia.
 2. Hasselt viert 135-jarig bestaan van stokerij Fryns met boek, driedelige expo en geurkunst: “Prachtige bevestiging van onze ambacht en vakmanschap”
  PREMIUM
  Hasselt

  Hasselt viert 135-jarig bestaan van stokerij Fryns met boek, driedelige expo en geurkunst: “Prachtige bevesti­ging van onze ambacht en vakman­schap”

  De Hasseltse stokerij ‘Fryns Distillery’ bestaat 135 jaar en dat laten de stedelijke musea niet aan zich voorbij gaan. Zo loopt er vanaf zaterdag een driedelige expo over de vijf generaties Fryns in Bibliotheek Hasselt Limburg, Het Stadsmus en het Jenevermuseum. Ook verschijnt er een boek over de jeneverstokers én voorziet kunstenaar Peter de Cupere geurkunst ter ere van de familie, gemaakt van niet minder dan...120 kilogram jeneverbes.
 3. Ruben Janssen en Eendracht Termien nemen een prima competitiestart: “Niet gaan zweven en met beide voeten op de grond blijven”
  voetbal derde nationale B

  Ruben Janssen en Eendracht Termien nemen een prima competitie­start: “Niet gaan zweven en met beide voeten op de grond blijven”

  Eendracht Termien heeft zijn start niet gemist. De Genkse ploeg pakt 7 op 9 en prijkt na drie speeldagen samen met titelkandidaten Geel en Houtvenne op een gedeelde eerste plaats. Of we Termien ook aan het lijstje titelkandidaten mogen toevoegen? “Een promotie naar tweede afdeling leeft binnen de club, maar in eerste instantie mikken we op een eindrondeticket”, probeert centraal verdediger Ruben Janssen de druk af te houden.