Heel wat jongeren kwamen donderdag samen om de ware betekenis van vrijheid te achterhalen met Koen Vanmechelen in LABIOMISTA.
Volledig scherm
Heel wat jongeren kwamen donderdag samen om de ware betekenis van vrijheid te achterhalen met Koen Vanmechelen in LABIOMISTA. © Karolien Coenen

Jongeren gaan samen met Koen Vanmechelen op zoek naar betekenis van vrijheid in LABIOMISTA

GenkAfgelopen zomer ging een diverse groep jongeren tussen 17 en 27 jaar op zoek naar wat vrijheid echt voor hen betekent in het Genkse kunstpark LABIOMISTA. Dat gebeurde in het kader van Het Ondenkbare Experiment, een samenwerking tussen de Brusselse universiteiten VUB en ULB, kunstenaar Koen Vanmechelen en zijn MOUTH-Foundation. Die nieuwe betekenis stelde de groep donderdagmiddag voor. 

  1. Helft van Limburgse Lidl-filialen gesloten door staking: “Ondanks komst van deurwaarder gaan we door, het wordt nog een hete winter”
    PREMIUM
    Genk

    Helft van Limburgse Lidl-filialen gesloten door staking: “Ondanks komst van deurwaar­der gaan we door, het wordt nog een hete winter”

    Wie vandaag naar Lidl wou gaan voor boodschappen, was eraan voor de moeite. De helft van de Limburgse filialen bleef gesloten door een staking bij het distributiecentrum in Genk. “Te hoge werkdruk", klonk het. Omdat er nog geen akkoord bereikt is, beloven de vakbonden door te gaan met acties. “We zijn woedend en geven deze keer niet op.”