JCI Genk pakt uit met een nieuw evenement: Grill’in Genk. Centraal op het grootste barbecue-feest voor bedrijven en particulieren in Limburg staat verbinden. Hoe? Met vuur aan de barbecue, eten en muziek.
Volledig scherm
JCI Genk pakt uit met een nieuw evenement: Grill’in Genk. Centraal op het grootste barbecue-feest voor bedrijven en particulieren in Limburg staat verbinden. Hoe? Met vuur aan de barbecue, eten en muziek. © Mine Dalemans

Jonge Genkse ondernemers brengen met
“Grill’in Genk”mensen samen aan de BBQ

De Zondagsmarkt, The Battle of Thor, Swing in Genk (nu het stadsfestival Genk on Stage) en The Jobdate op de vroegere fordsite. Het zijn maar enkele evenementen die op het conto van JCI Genk - een club van jonge en creatieve ondernemers met een sterke verankering in de stad - mogen geschreven worden. Nu pakt de Jonge Kamer (of JCI) uit met een nieuw evenement: Gril’in Genk! De jonge ondernemers laten het initiatief doorgaan op vrijdag 7 juni dit jaar, en the place to be die dag is het evenementenplein dichtbij het stadhuis van Genk. “Het is de bedoeling om het grootste Barbecue- event van Limburg te houden, en het is toegankelijk voor bedrijven en particulieren”, stelt Niels Hoebers, de voorzitter van JCI Genk.

1 reactie

 • Polutnik Ronald

  2 jaar geleden
  Één zeer goed initiatief deze barbecue voor iedereen . Tof
 1. Wat is er aan de hand in coronabroeihaard Maasmechelen? “Het komt zeker niet uit één gemeenschap”
  PREMIUM
  Maasmechelen

  Wat is er aan de hand in corona­broei­haard Maasmeche­len? “Het komt zeker niet uit één gemeen­schap”

  Maasmechelen haalde vandaag de zware middelen boven in het bestrijden van het coronavirus dat er sinds weken fel woekert. De tientallen klassen die voor de paasvakantie al met besmettingen zaten en eerder in quarantaine moesten, werden vandaag massaal getest: 2.000 leerlingen in totaal. “Een vreemde strategie, want nu worden deze leerlingen opnieuw geviseerd", vinden vele schooldirecteurs. Ook viroloog Marc Van Ranst fronst de wenkbrauwen.
 1. Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt
  Play

  Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt

 2. Indiërs springen in gloeiende as en gooien vonken de lucht in voor godheid
  Play

  Indiërs springen in gloeiende as en gooien vonken de lucht in voor godheid