Jan Briers (35), zaakvoerder van Iedereen Smult, en Benjamin Tonon (32) poseren trots met ‘The Flying Parmigiano Burger’.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Briers (35), zaakvoerder van Iedereen Smult, en Benjamin Tonon (32) poseren trots met ‘The Flying Parmigiano Burger’. © Giovanni Gorga

Iedereen Smult pakt uit met ‘The Flying Parmigiano Burger’: “We komen creatief uit de hoek om de mensen naar hier te krijgen”

GenkNa een online petitie en verschillende haatcomments heeft pretpark Plopsaland een definitieve streep getrokken door de attractie CEMI-Flyer, vernoemd naar TikTok-duo Celine en Michiel. ‘Dat komt omdat ik die attractie heb gekregen’, grapte Genkenaar Benjamin Tonon (32) – bekend van FC Kabul – nog op in een video zijn kanaal. Helaas blijft ook die trekpleister uit, maar een hamburger komt er wel. “Echt ‘vies parmigiano’.”

 1. Pintjes, pintjes en nog eens pintjes: Hasseltse jongeren vinden de weg naar terrassen, politie temt vechtpartijtjes
  Hasselt

  Pintjes, pintjes en nog eens pintjes: Hasseltse jongeren vinden de weg naar terrassen, politie temt vechtpar­tij­tjes

  Terwijl het zaterdagvoormiddag nog rustig bleef in de Hasseltse binnenstad, zijn de terrassen intussen aan het volloppen. Vooral jongeren vinden de weg naar de cafés van het Kolonel Dusartplein, waar ze genieten van vers getapte pintjes en elkaars gezelschap. Weliswaar in overvloed, en dat merken ook de acht politieploegen. Zij staan vandaag met drie ploegen méér klaar dan voorheen.
 1. Bekende YouTuber rijdt met auto dwars door menigte op Flageyplein
  Play

  Bekende YouTuber rijdt met auto dwars door menigte op Flagey­plein

 2. Welkom in 'het Manhattan van de woestijn'
  Play

  Welkom in 'het Manhattan van de woestijn'