De huisartsenpost verhuist naar het R-gebouw in het Synapspark, nabij de spoeddienst.
Volledig scherm
De huisartsenpost verhuist naar het R-gebouw in het Synapspark, nabij de spoeddienst. © Stad Genk

Huisartsenwachtpost GAOZ verhuist naar ZOL: “Mensen met ernstige diagnose worden nu sneller doorverwezen”

GenkVanaf vrijdag 3 maart 2023 vind je de Huisartsenwachtpost GAOZ (Genk, Zutendaal, Opglabbeek, Zutendaal) niet meer op de Jaarbeurslaan 23, maar wel aan Ziekenhuis Oost-Limburg op campus Sint-Jan.

 1. Sint-Truiden bundelt lekkerste adresjes in eerste horecagids: “100 bistro’s, restaurants, cafés, frituren, ijssalons en takeawayzaken gebundeld in één gouden gids”

  Sint-Trui­den bundelt lekkerste adresjes in eerste horecagids: “100 bistro’s, restau­rants, cafés, frituren, ijssalons en takeawayza­ken gebundeld in één gouden gids”

  Mmm, Sint-Truiden! Onder die naam bundelt Sint-Truiden zo’n 100 smaakvolle adresjes van restaurants, frituren en ijssalons tot cafés. De eerste Truiense horecagids heeft een oplage van 30.000 en wordt vanaf nu verdeeld onder de inwoners en bezoekers van de stad. Op die manier geeft de stad haar horeca een extra duwtje in de rug.
  Sint-Truiden
 2. Centrum voor Therapeutisch Paardrijden verwelkomt paardje Thor: “Dankzij onze paarden komen ruiters hier tot rust”

  Centrum voor Therapeu­tisch Paardrij­den verwelkomt paardje Thor: “Dankzij onze paarden komen ruiters hier tot rust”

  Het Centrum voor Therapeutisch Paardrijden (CTP) in Landen heeft er een nieuwe bewoner bij. Thor, een paard van vijf jaar oud, helpt mensen met een beperking voortaan met hun aangepaste hippotherapie. “Al is het wel een prijzig beestje", vertelt medeoprichter van het centrum Paul Vlayen. Het CTP krijgt daarom financiële steun van Kiwanis Sint-Truiden-Haspengouw, dat op 16 april voor de tweede keer een Bloesemrun organiseert.
  Sint-Truiden