Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
everzwijn
Volledig scherm
everzwijn © Shutterstock

Groepsaankoop everzwijnenraster gaat vandaag van start

Wie everzwijnen uit zijn tuin wil weren, kan vanaf vandaag wildrasters bestellen aan een verlaagde prijs. Stad Genk besliste enkele weken geleden over te gaan tot een groepsaankoop voor wildrasters. Na een aanbestedingsprocedure gaat het stadsbestuur nu voor deze groepsaankoop in zee met Garden Center ‘T’ uit Genk.

0 reacties

 1. “Nooit iemand aangezet tot vaccinatie, we bieden het enkel aan”: centrummanager Patrick Laisnez hekelt kritiek en dient ook klacht in
  PREMIUM
  Sint-Truiden

  “Nooit iemand aangezet tot vaccinatie, we bieden het enkel aan”: centrumma­na­ger Patrick Laisnez hekelt kritiek en dient ook klacht in

  “Het vaccinatiecentrum vroeg meermaals om me te laten vaccineren, maar steeds weigerde ik”, zegt burgemeester Veerle Heeren, die spijt heeft dat ze er toch op inging. “Maar we zetten nooit mensen aan tot vaccineren, we bieden het énkel aan", reageert centrummanager Patrick Laisnez. De man vindt de kritiek die het centrum krijgt niet eerlijk.
 2. Waarom harde kern KRC Genk na bijna 20 jaar wordt opgedoekt door flater van enkele minuten
  PREMIUM
  Genk

  Waarom harde kern KRC Genk na bijna 20 jaar wordt opgedoekt door flater van enkele minuten

  De Limburgse harde kern Drughi Genk kreeg na de bekerwinst afgelopen zondag snel een koude douche. Na bijna twintig jaar trekken ze noodgedwongen de stekker uit de supportersclub. Om een reden die velen niet zullen begrijpen, maar voor de harde kern bittere ernst is. De teleurstelling en het verdriet zijn groot. “We kunnen niet vatten dat er dergelijke fouten zijn gemaakt door één bepaald individu, maar we moeten onze conclusies trekken.”
 3. Nico Claesen (Patro Eisden) over de tijd van toen: “Patro was steeds een kweekvijver van talent en werd ‘het kleine Anderlecht’ genoemd”
  Voetbal Traditieclubs

  Nico Claesen (Patro Eisden) over de tijd van toen: “Patro was steeds een kweekvij­ver van talent en werd ‘het kleine Anderlecht’ genoemd”

  Hoewel Patro Eisden slechts één seizoen in eerste nationale speelde, leverde de Eisdense jeugdwerking meerdere Rode Duivels af. Nico Claesen was er zo eentje. Claesen belandde in 1970 bij Patro, waar trainer Michel Punga hem reeds op zijn zestiende in het eerste elftal dropte. In 1978 zocht hij andere oorden op en bouwde een indrukwekkende spelerscarrière uit. Nadien keerde Claesen terug naar Eisden en werd er hoofdtrainer.
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing