Zonne-installatie voor volleybalclub KVCR Wara Genk.
Volledig scherm
Zonne-installatie voor volleybalclub KVCR Wara Genk. © Karolien Coenen

Groene energie voor volleybalclub KVCR WARA Genk: de minister van energie huldigt grote zonne-installatie in

“Bij volleybalclub KVCR Wara in Genk krijgt iedereen, jong én oud, de kans om te participeren en kennis te maken met de productie van groene stroom.” De lovende woorden van minister van Energie Lydia Peeters na de officiële inhuldiging van de door Luminus geïnstalleerde zonnepaneleninstallatie op het dak van de Genkse club.

 1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”
 2. “We zullen geldende parkeerbeleid niet stopzetten”: burgemeester gaat niet in op eis van PVDA Genk
  Genk

  “We zullen geldende parkeerbe­leid niet stopzetten”: burgemees­ter gaat niet in op eis van PVDA Genk

  Tijdens de gemeenteraad van dinsdagavond kwam er opnieuw kritiek op het nieuwe parkeersysteem. Ook raadslid Gaby Colebunders (PVDA) liet opnieuw van zich horen en vroeg om een terugbetaling van de retributies en een tijdelijke stopzetting van het uitschrijven van boetes. Maar daartoe is burgemeester Wim Dries (CD&V) niet bereid. “We zijn bereid om te evalueren, maar gaan dus niet in op het voorstel om het geldende parkeerbeleid stop te zetten.”