photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Geseinde Hasselaar gevat tijdens inbraak

In een bedrijfspand op de Essenlaan is donderdagnamiddag een man uit Hasselt gearresteerd op verdenking van diefstal. De man stond bovendien geseind.

0 reacties

 1. Quarantaine kost Limburgse werkgevers te veel geld door moeilijke procedure voor quarantaine-attest
  Limburg

  Quarantai­ne kost Limburgse werkgevers te veel geld door moeilijke procedure voor quarantai­ne-at­test

  Uit een flitsbevraging van Unizo Limburg bij 218 ondernemers blijkt dat de procedure rond quarantaine-attesten ondernemers veel geld kost. 42% van de werknemers die zo'n attest zouden moet binnenbrengen, geeft een doktersattest af waardoor ze 100%, in plaats van 70% van hun loon betaald krijgen. “We moeten vermijden dat werkgevers geconfronteerd worden met extra loonkosten terwijl die kosten eigenlijk voor de overheid zijn", vindt Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder van Unizo Limburg.
 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.