Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Shutterstock

Genkse sportkampen na enkele minuten volgeboekt

GenkDe Limburgse jeugd- en sportkampen raken opvallend snel volgeboekt. Dat merkt ook de dienst Sport van Genk op. “Vrijdagavond om 19 uur hebben we de online inschrijvingen voor onze krokuskampen opengezet en op een paar minuten tijd was alles volzet”, klinkt het.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Guido Brepoels en KRC Genk Ladies gaan voluit tegen OHL: “PO1 wordt moeilijk, maar we gaan ons in Leuven zeker niet ingraven”
  Vrouwenvoetbal Super League

  Guido Brepoels en KRC Genk Ladies gaan voluit tegen OHL: “PO1 wordt moeilijk, maar we gaan ons in Leuven zeker niet ingraven”

  KRC Genk Ladies staat zondag voor de wedstrijd van de waarheid. Wil het nog een kans maken om deel te nemen aan play off 1, dan is winnen tegen OHL een absolute must. Bij winst nadert Genk Ladies tot op twee punten en is weer alles mogelijk. Trainer Guido Brepoels blijft realistisch: “We zetten dit seizoen reuze stappen voorwaarts. Willen we deelnemen aan PO1, moeten we 12 op 15 halen en dat wordt bijzonder moeilijk”, aldus de Genkse trainer.
 1. Bestuurder filmt hoe vulkanisch puin op auto tikt tijdens nieuwe uitbarsting Etna
  Play

  Bestuurder filmt hoe vulkanisch puin op auto tikt tijdens nieuwe uitbar­sting Etna

 2. Candice en Marijn flirten bij romantisch diner: "Nu keek je naar mijn borsten en niet naar mijn kettinkje"
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn flirten bij romantisch diner: "Nu keek je naar mijn borsten en niet naar mijn kettinkje"