Kamer Beyazgül aka Kamo.
Volledig scherm
Kamer Beyazgül aka Kamo. © Kamo/ Wanted Music

Genkse rapper Kamo (24) brengt tweetalig nummer uit: “Ik wil het ook in Turkije maken als artiest”

Genk‘Hayir’, zo heet de derde track die Kamer Beyazgül (24) uitbrengt onder zijn artiestennaam Kamo. De Genkse rapper heeft er bewust voor gekozen om het Nederlands en het Turks te combineren. “In het dagelijkse leven gebruik ik de twee talen ook door elkaar.”

 1. Honderden vrijwilligers zakken af naar de Maas voor grote opruimactie: “Toiletten, zetels en zelfs containers en een caravan... Dat komt even binnen ”
  PREMIUM
  Lanaken/Maasmechelen/Dilsen-Stokkem/Maaseik

  Honderden vrijwilli­gers zakken af naar de Maas voor grote opruimac­tie: “Toiletten, zetels en zelfs containers en een caravan... Dat komt even binnen ”

  Zaterdag startte een grote opruimactie aan de Maas, exact twee weken nadat het noodweer ons land trof. Heel wat vrijwilligers trokken daarvoor naar Maasmechelen, Dilsen-Stokkem en Maaseik, en ook in Lanaken melden liefst 230 helpende handen zich dit weekend aan. Cruciale hulp, “want ook hier heeft de Luikse miserie flink huisgehouden”, aldus Marino Keulen, burgemeester van Lanaken (Open VLD).
 1. Limburgse Christel (42) woont in Amerikaanse schoolbus: “Eropuit trekken? Dat zit gewoon in mij”
  PREMIUM
  Borgloon

  Limburgse Christel (42) woont in Amerikaan­se schoolbus: “Eropuit trekken? Dat zit gewoon in mij”

  Wonen in een voertuig en zelf kiezen waar je strandt: het klinkt als de ultieme vrijheid, en dat kan Christel Ramaekers (42) alleen maar bevestigen. De Limburgse, die afkomstig is uit Diepenbeek, zette in volle coronacrisis haar woning in Borgloon te koop en maakte van een Amerikaanse schoolbus haar thuis. “Ik ben een heel onrustig persoon, maar vertoeven in de natuur zorgt voor veel kalmte.”