Rappers Pasi, Chaz en Safi.
Volledig scherm
Rappers Pasi, Chaz en Safi. © Ayby Cetin/Dries Boons

Genkse rapper Chaz gaat in zee met Safi en Pasi voor nieuw nummer: “Interessant om eens met niet-Limburgers samen te werken”

GenkGenkenaar Jonas Thys (26) – aka Chaz – heeft een nieuw nummer uit. De rapper ging daarvoor een samenwerking aan met Safi en Pasi, beiden uit het Antwerpse. Het is de eerste keer dat Chaz samenwerkt met rappers van buiten de provincie.

 1. De 6 mooiste plekjes in Genk volgens rapper Tiewai: “Koffie drinken tussen de vinylplaten bij George & The Bear vind ik zalig”
  PREMIUM
  Genk

  De 6 mooiste plekjes in Genk volgens rapper Tiewai: “Koffie drinken tussen de vinylpla­ten bij George & The Bear vind ik zalig”

  Door de coronacrisis trekken we er steeds vaker op uit in eigen land. Er valt dan ook heel wat te ontdekken. En de Limburgse stad Genk hoeft wat dat betreft allesbehalve onder te doen. Maar welke plekjes moet je als toerist of als rasechte Genkenaar zekér eens bezoeken? Wij vroegen het aan geboren en getogen Genkenaar Thierry Verjans, beter bekend onder zijn artiestennaam Tiewai.
 2. Honderd mensen komen bloed doneren in kasteeldomein van Alden Biesen: “Bijzonder om éindelijk eens binnen te kunnen kijken”
  PREMIUM
  Bilzen

  Honderd mensen komen bloed doneren in kasteeldo­mein van Alden Biesen: “Bijzonder om éindelijk eens binnen te kunnen kijken”

  Het Rode Kruis zakte donderdag af naar Alden Biesen voor een bloedinzamelactie. Honderd mensen kregen de kans om in de bijzondere setting van het kasteeldomein bloed te doneren. Een gebeuren dat kon rekenen op veel interesse, want er konden geen inschrijvingen meer bij. “En dat is heel fijn, want we kunnen die donaties zeker gebruiken”, aldus het Rode Kruis.