Met dank aan de acties kan men in Wallonië toch een warme Kerst beleven.
Volledig scherm
Met dank aan de acties kan men in Wallonië toch een warme Kerst beleven. © RV

Genkse blijft zich inspannen voor slachtoffer van wateroverlast met inzamelactie en versmarkt

GenkDe Genkse Elke Miny (40) blijft zich een half jaar na de waterellende in ons land inspannen voor de vele slachtoffers onder de taalgrens. Met een nieuwe inzamelactie konden ze 200 kinderen een leuk eindejaarsgeschenk bezorgen. Een nieuwe actie is ondertussen alweer op komst.

  1. PASSIONELE MOORDEN. Na jaren aan het front komt Aloïs thuis. En daar staat zijn gewapende liefdesrivaal: “Als de man van Florentine er niet was, deelden we samen het bed”
    PREMIUM

    PASSIONELE MOORDEN. Na jaren aan het front komt Aloïs thuis. En daar staat zijn gewapende liefdesri­vaal: “Als de man van Florentine er niet was, deelden we samen het bed”

    Bijna vijf jaar lang strijdt Aloïs Verjans voor ons land tijdens de Eerste Wereldoorlog. Zijn vrouw Florentine zit thuis alleen in de Vennestraat in Genk en runt er een slagerij met logementshuis, waar bijna nooit iemand logeert. Behalve één man, Marcel Russon. Met hem begint ze een geheime relatie. Wanneer in de lente van 1919 Aloïs – met heel wat trauma’s in z’n rugzak – aan de deur staat, loopt het helemaal mis. “Zonder de oorlog was het leven van dit powerkoppel wellicht wél vlot verlopen.”
    Genk