Een bewakingscamera legt een nachtelijk avontuurtje van een groep everzwijnen vast op beeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Een bewakingscamera legt een nachtelijk avontuurtje van een groep everzwijnen vast op beeld. © RV

Genkenaar (47) krijgt nachtelijk bezoekje van 20 everzwijnen in tuin: “Gelukkig geen schade”

GenkLuc Emonds (47) en zijn vrouw keken verbaasd op toen ze de beelden van hun bewakingscamera in de tuin zagen. Een groep van om en bij de twintig everzwijnen kwam zaterdagnacht op verkenning in hun tuin. Het nachtelijk avontuurtje werd uiteindelijk verstoord toen de Genkenaar zijn garagepoort opende, waarna de everzwijnen de benen namen. Schade aan de tuin is er gelukkig nauwelijks. “Ze hebben enkel één grasplukje omgeploeterd.”

 1. Nieuwe studenten hebben steeds vaker al diploma op zak: “Velen willen nog wat van hun ‘verloren studententijd’ inhalen”
  PREMIUM
  Hasselt/Diepenbeek/Genk

  Nieuwe studenten hebben steeds vaker al diploma op zak: “Velen willen nog wat van hun ‘verloren studenten­tijd’ inhalen”

  Zowel de UHasselt als de Limburgse UCLL-campussen in Hasselt, Genk en Diepenbeek mogen dit academiejaar alvast méér nieuwe studenten verwelkomen dan september vorig jaar. UHasselt is daarbij de grootste groeier, met liefst 10 procent meer nieuwe gezichten. Al zijn die ‘nieuwe gezichten’ steeds vaker studenten die al een diploma op zak hebben, en er graag een extra jaar aan toevoegen. Een tendens die ook de UCLL én Hogeschool PXL zien.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).