Gunther Gielen (CEO van Intervest Offices & Warehouses), burgemeester van Genk Wim Dries (CD&V) en Raf Hustinx (managing director van Eddie Stobart Logistics Europe) bij de officiële inhuldiging.
Volledig scherm
Gunther Gielen (CEO van Intervest Offices & Warehouses), burgemeester van Genk Wim Dries (CD&V) en Raf Hustinx (managing director van Eddie Stobart Logistics Europe) bij de officiële inhuldiging. © GGL

Genk Green Logistics verwelkomt eerste huurder op voormalige Ford Genk-site

GenkHet logistieke bedrijf Eddie Stobart Logistics Europe heeft zich vrijdag officieel gevestigd in Genk, specifiek op de zone B van de voormalige Ford Genk-site. Het is daarmee de eerste speler die een hal huurt van Genk Green Logistics, de onderneming die de voormalige Ford-terreinen mee herontwikkelt.

  1. Vijftiger rijdt rond met rijverbod en mag zich opmaken voor alcoholslot
    Houthalen-Helchteren

    Vijftiger rijdt rond met rijverbod en mag zich opmaken voor alcohol­slot

    Op woensdag 10 augustus zag Politie CARMA op de Europarklaan in Houthalen-Helchteren een auto rijden waarvan de bestuurder een lopend rijverbod heeft tot juli 2024. Bij controle legde de 52-jarige man uit Oudsbergen een geseind rijbewijs voor. Het was al de tweede keer, sinds het toekennen van het rijverbod, dat de man een geseind rijbewijs voorlegde. Het parket besloot het voertuig van de man te immobiliseren. Bij afloop van het rijverbod in 2024 mag de man enkel nog rijden met een auto die is uitgerust met een alcoholslot.