Gunther Gielen (CEO van Intervest Offices & Warehouses), burgemeester van Genk Wim Dries (CD&V) en Raf Hustinx (managing director van Eddie Stobart Logistics Europe) bij de officiële inhuldiging.
Volledig scherm
Gunther Gielen (CEO van Intervest Offices & Warehouses), burgemeester van Genk Wim Dries (CD&V) en Raf Hustinx (managing director van Eddie Stobart Logistics Europe) bij de officiële inhuldiging. © GGL

Genk Green Logistics verwelkomt eerste huurder op voormalige Ford Genk-site

GenkHet logistieke bedrijf Eddie Stobart Logistics Europe heeft zich vrijdag officieel gevestigd in Genk, specifiek op de zone B van de voormalige Ford Genk-site. Het is daarmee de eerste speler die een hal huurt van Genk Green Logistics, de onderneming die de voormalige Ford-terreinen mee herontwikkelt.

  1. Dronken man slaat ambulancier en verpleegkundige werkonbekwaam: “Onaanvaardbaar”
    Hasselt

    Dronken man slaat ambulan­cier en verpleeg­kun­di­ge werkonbe­kwaam: “Onaan­vaard­baar”

    Een dronken man die verzorging nodig had nadat hij betrokken was bij een vechtpartij aan de kermis in Runkst, heeft zich bijzonder agressief gedragen tegenover zijn hulpverleners. De man viel hen aan, en beschadigde het ambulancevoertuig met een zuurstoffles. “Onaanvaardbaar”, reageert Jos Vandekerkhof, medisch directeur van het Jessa Ziekenhuis, geschokt. Het ziekenhuis heeft klacht ingediend.