Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Shutterstock

Genk breidt aantal G-sportkampen uit: “Nog veel plaatsen vrij”

GenkTijdens de zomermaanden gaan er in Genk negen verschillende G-sportkampen door. Dat zijn er een pak meer dan de voorgaande jaren. “We merken dan ook dat clubs hun aanbod aan G-sport vergroten en nu ook mee op de kar springen”, zegt schepen van Sport Kathleen Parthoens (CD&V).

 1. Patro Eisden verliest seizoensopener bij sterk La Louvière: “Gelijkmaker van doelman Belin spat in laatste minuut op de paal”
  voetbal eerste nationale

  Patro Eisden verliest seizoens­ope­ner bij sterk La Louvière: “Gelijkma­ker van doelman Belin spat in laatste minuut op de paal”

  Patro Eisden verloor zijn openingswedstrijd tegen een sterk La Louvière met 2-1. De thuisploeg, geruggesteund door een enthousiaste aanhang, scoorde tweemaal na een stilstaande fase. Naar het einde toe werd het nog spannend. Patro’s aanwinst Pietermaat kon milderen en de mee opgerukte Jordy Belin trof in de negentigste minuut de paal. “We botsten op een stevig La Louvière, dat ik zeker bij de titelkandidaten rangschik. Anderzijds slikten we twee vermijdbare goals en hebben we niet het echte Patro Eisden gezien”, klonk kapitein Wouter Corstjens na afloop.
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.