Ter illustratie.
Volledig scherm
Ter illustratie. © Photo News

Garagebox leeggeplunderd in Genk

GenkUit een garagebox in de Karekietstraat in Genk werden maandag enkele elektrische materialen gestolen.

 1. De 9 mooiste plekjes volgens Dana Winner: “Stiekem vrijen met je lief aan de Herkenrodeabdij”
  PREMIUM
  Hasselt

  De 9 mooiste plekjes volgens Dana Winner: “Stiekem vrijen met je lief aan de Herkenrode­ab­dij”

  Heerlijk om die langverwachte lentezon eindelijk weer op onze huid te voelen branden. Dé perfecte drijfveer om meer van het buitenleven te genieten, al blijft de vraag waar je nog heen kan als je intussen alle wandelroutes in de buurt uit je hoofd kent? Als geliefde zangeres én rasechte Hasselaar weet Dana Winner (56) met haar 9 favoriete plekjes in de Limburgse hoofdstad raad. “Zoals genieten van de uniekste mode, de lekkerste Italiaanse lunch, of rust die zo midden in de stad te vinden is.” Ontdek waar zij vertoeft.
 2. Kevin Czornyj wordt de nieuwe T1 van derdeprovincialer Eendracht Mechelen a/d Maas: “Jongeren klaarstomen voor eerste ploeg”
  Voetbal Derde provinciale

  Kevin Czornyj wordt de nieuwe T1 van derdepro­vin­ci­a­ler Eendracht Mechelen a/d Maas: “Jongeren klaarsto­men voor eerste ploeg”

  Kevin Czornyj wordt in opvolging van Peter Conaert de nieuwe T1 van derdeprovincialer Eendracht Mechelen a/d Maas. Tot vorig seizoen was hij nog assistent van Koen Vanhelden bij de A-ploeg in eerste provinciale. De 34-jarig Czornyj is sinds zijn veertiende actief binnen de club en treedt nu uit de schaduw om Jong Eendracht te leiden. “Bedoeling is om jongeren beter te maken, zodat ze sneller kunnen doorgroeien naar onze ploeg in eerste provinciale”, aldus Czornyj.
 1. Hoe bepaalt vaccinatiecentrum Ethias Arena de reservelijst? “Eerst onze vrijwilligers, dan pas burgers”
  Hasselt

  Hoe bepaalt vaccinatie­cen­trum Ethias Arena de reserve­lijst? “Eerst onze vrijwilli­gers, dan pas burgers”

  Naar welke reservelijst grijpen vaccinatiecentra wanneer zorgverleners niet op de dag van hun prik komen opdagen? Het is een brandende vraag, nu 100 Vlaams-Brabantse burgers via sociale media op een interne reservelijst waren beland en onverwacht al hun eerste prik kregen. Een volgorde die de eerstelijnszone Herkenrode in de Ethias Arena in ieder geval niet zal volgen.
 1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

 2. Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht
  Play
  bizar

  Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht