Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Politie CARMA

Dronken twintiger zonder rijbewijs betrapt achter stuur

 1. 38 jaar groenten uit hun ‘exotische' moestuin geserveerd... en nu sluiten Dominique en Karine voorgoed ‘t Vlierhof: “Quinoa hadden wij al voor het alomtegenwoordig was”
  PREMIUM
  Bilzen

  38 jaar groenten uit hun ‘exotische' moestuin geserveerd... en nu sluiten Dominique en Karine voorgoed ‘t Vlierhof: “Quinoa hadden wij al voor het alomtegen­woor­dig was”

  “In de beginjaren van ‘t Vlierhof werden we uitgelachen door onze collega’s: ‘Ga die groenten toch gewoon kopen’. Maar dit was hoe wij het wilden.” Karine en Dominique serveren zondag hun laatste gastronomische gerechten aan een select groepje vaste klanten, om nadien – na 38 jaar – de deur van hun restaurant in Bilzen voor altijd dicht te trekken. De moestuin, waar ze de meest exotische groenten, fruitsoorten en kruiden teelden, blijft wél bestaan. Het echtpaar neemt ons mee door hun paradijsje.
 1. WK VOETBAL. Nog twee maanden tot Qatar, maar ligt Sint-Truiden al wakker van de Rode Duivels? “Kerstsfeer en voetbal horen niet samen”
  PREMIUM
  Sint-Truiden

  WK VOETBAL. Nog twee maanden tot Qatar, maar ligt Sint-Trui­den al wakker van de Rode Duivels? “Kerstsfeer en voetbal horen niet samen”

  De energiecrisis zal ongetwijfeld een invloed hebben op de beleving van het WK Voetbal in Qatar. Dat blijkt uit onze rondvraag in Sint-Truiden. Het stadsbestuur heeft tegenwoordig andere dingen aan het hoofd, maar ook de lokale horeca-uitbaters, handelaars en voetbalsupporters voelen weinig van het WK dat voor de deur staat. “De winter is niet de tijd van het jaar voor een WK", klinkt het.