Het werknemerskoppel Mieke Berden (53) en Linda Peters (52) voor de gesloten Carrefour.
Volledig scherm
Het werknemerskoppel Mieke Berden (53) en Linda Peters (52) voor de gesloten Carrefour. © Karolien Coenen

"Dit is al onze vierde sluiting"

GENK"Allebei hebben we al vier sluitingen achter de rug, maar telkens is het een harde dobber om te verwerken", zeggen Mieke Berden (53) en haar echtgenote Linda Peters (52). Ze werken allebei in de Carrefour in Shopping 1. Die bleef gisteren voor de tweede dag op rij dicht na aankondiging van de sluiting. Ook vandaag gaat het rolgordijn in Genk niet omhoog.

 1. Luna Vanzeir en KRC Genk Ladies zitten met zes op zes leidersduo op de hielen: “De titelstrijd ligt volledig open en wij gaan voluit onze kans”
  PREMIUM
  VROUWENVOETBAL SUPER LEAGUE PO1

  Luna Vanzeir en KRC Genk Ladies zitten met zes op zes leidersduo op de hielen: “De titel­strijd ligt volledig open en wij gaan voluit onze kans”

  KRC Genk Ladies heeft de start in PO1 niet gemist. Met overwinningen tegen leider OHL en Club Brugge doen de Genkies goede zaken in de rangschikking. De kloof met de top is haast gedicht. Ook Anderlecht ging gisteravond met 1-0 onderuit tegen Standard. Met vijf teams op een zakdoek ligt de titelstrijd weer volledig open.
  Genk
 2. OVERZICHT. Van deze gloednieuwe parkeervoordelen geniet je binnenkort in Hasselt
  PREMIUM

  OVERZICHT. Van deze gloednieu­we parkeer­voor­de­len geniet je binnenkort in Hasselt

  Van gratis parkeren op zondag en een elektronische bezoekersbadge tot 100 gratis uren op de bovengrondse parkeerterreinen voor alle Hasselaren. Het zijn enkele van de verfijningen aan het parkeerbeleid die Hasselt vanaf 1 mei doorvoert. Doel? “Meer comfort bieden aan alle doelgroepen in onze stad”, zegt schepen van Mobiliteit Marc Schepers (RoodGroen+) en burgemeester Steven Vandeput (N-VA). Een overzicht van wat binnenkort verandert.
  Hasselt