Dieven stelen bestek

 1. Van zingen en dansen tot acteren: Hasseltse jongeren kunnen komende zomer musicalkamp beleven
  Hasselt

  Van zingen en dansen tot acteren: Hasseltse jongeren kunnen komende zomer musical­kamp beleven

  Komende zomer kunnen Hasseltse jongeren tussen 6 en 12 jaar op de school Level X van een avontuurlijk musicalkamp genieten. Daar krijgen ze dankzij The Musical Academy en Yes Events een week lang een musicalworkshop van professionele docenten in de ochtend, om zich in de namiddag uit te leven in speelse activiteiten. “Ervaring is niet nodig, wél een stevige portie goesting in zingen, dansen en acteren”, aldus docente bij The Musical Academy en actrice Ilse La Monaca.
 2. Rapper Aria eert betekenisvolle vrouwen in nieuw nummer: “Na het verlies van mijn mama wilde ik een positieve boodschap naar buiten brengen”
  PREMIUM
  Oudsbergen

  Rapper Aria eert betekenis­vol­le vrouwen in nieuw nummer: “Na het verlies van mijn mama wilde ik een positieve boodschap naar buiten brengen”

  ‘Ode aan de vrouw’: zo heet het nieuwe nummer van Gianni De Simone (29), beter bekend als Aria en lid van het Limburgs hiphopcollectief Goeie Jongens. In de track eert hij tal van vrouwen die een belangrijke rol in zijn leven hebben gespeeld, onder wie zijn mama die twee jaar geleden overleed aan borstkanker. “Ik ben zo trots op mezelf dat ik tijdens het verwerkingsproces een positief nummer heb kunnen creëren”, vertelt de Oudsbergse rapper aan onze krant.
 1. Dit is de oplossing voor wie niet kan wachten tot de cafés openen
  Play

  Dit is de oplossing voor wie niet kan wachten tot de cafés openen

 2. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten