De dertiger verloor zijn zelfbeheersing voor de strafrechter tijdens de behandeling van zijn zaak.
Volledig scherm
PREMIUM
De dertiger verloor zijn zelfbeheersing voor de strafrechter tijdens de behandeling van zijn zaak. © Mine Dalemans

Dertiger die ‘zwaarste straf’ aan rechtbank vraagt veroordeeld tot 44 maanden cel voor agressie en belaging: “Extreme vorm van psychische terreur”

GenkEen 33-jarige Genkenaar, die tijdens de behandeling van zijn strafzaak kwaad werd en naar de strafrechter riep dat ‘hij hem maar de zwaarste straf moest opleggen’ voor de slagen en de belaging van zijn (ex)partner en zoon, is veroordeeld tot een celstraf van 44 maanden. “Hij controleerde het slachtoffer dag en nacht.”

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. 
Dorian (26) lanceert kookboek met gerechten met Cara Pils: check hier al zijn recept voor ‘Pasta Carabonara’
  Hasselt

  Dorian (26) lanceert kookboek met gerechten met Cara Pils: check hier al zijn recept voor ‘Pasta Carabonara’

  Ben je een liefhebber van Cara Pils en ga je graag creatief te werk in de keuken? Dan heeft de Hasseltse arts in opleiding Dorian Coppenrath (26) het ideale eindejaarsgeschenk voor u op de markt gebracht. In ‘Koken met Cara Pils’ worden 26 recepten beschreven waarmee liefhebbers van het huismerkbier van Colruyt aan de slag kunnen. “Eigenlijk is het een uit de hand gelopen grap”, lacht Dorian.
 1. Vader die 50 maanden cel riskeert voor agressie en belaging wordt kwaad in rechtbank: “Ik heb hier geen zin meer in, geef me maar de zwaarste straf”
  PREMIUM
  Genk

  Vader die 50 maanden cel riskeert voor agressie en belaging wordt kwaad in rechtbank: “Ik heb hier geen zin meer in, geef me maar de zwaarste straf”

  Een 33-jarige Genkenaar hangt 50 maanden cel boven het hoofd, omdat hij agressief heeft uitgehaald naar zijn partner en tienerzoon, en ook zijn ex-vrouw en enkele familieleden heeft belaagd en bedreigd. Tijdens de behandeling van zijn zaak in de rechtbank kon de man zich niet rustig houden. Nog voor de celstraf werd gevorderd, wilde hij weg. “Breng me terug naar mijn cel, ze zijn hier slecht over me aan het praten en ik ben kwaad aan het worden.”