Het optreden vindt plaats in de grote zaal van C-mine.
Volledig scherm
Het optreden vindt plaats in de grote zaal van C-mine. © C-mine

C-mine en Absolutely Free Festival brengen samen try-out van nieuw album Mauro Pawlowski

GenkOp 17 augustus is het zover: dan staat Mauro Pawlowski op het podium van C-mine om zijn nieuw soloalbum voor te stellen. Het cultuurcentrum slaat daarvoor de handen in elkaar met de organisatie van het Absolutely Free Festival. In totaal worden er 200 mensen als publiek toegelaten.

 1. Wouter Corstjens (Patro Eisden) blikt vooruit op treffen met Tienen en op bekertopper tegen Club Brugge: “We wonnen de hoofdprijs”
  voetbal eerste nationale

  Wouter Corstjens (Patro Eisden) blikt vooruit op treffen met Tienen en op bekertop­per tegen Club Brugge: “We wonnen de hoofdprijs”

  Deze week was het een drukte van jewelste op en rond het Patro Eisden-stadion. Hoofdonderwerp van de gesprekken was ongetwijfeld de loting van Club Brugge voor de 1/16de finales van de Beker van België. Op uitzondering van KRC Genk had Patro geen beter tegenstander kunnen treffen. “Met Club Brugge wonnen we de absolute hoofdprijs. Ondertussen blijven we ons focussen op de competitiewedstrijd van zondag tegen Tienen”, houdt de Eisdens kapitein Wouter Corstjens beide voeten op de grond.
 1. Jumbo gaat strijd tegen eenzaamheid aan met eerste ‘kletskassa’ in Limburg: “Kwartier of zelfs halfuur babbelen omdat je er nood aan hebt? Hier kan dat”
  Zonhoven

  Jumbo gaat strijd tegen eenzaam­heid aan met eerste ‘kletskassa’ in Limburg: “Kwartier of zelfs halfuur babbelen omdat je er nood aan hebt? Hier kan dat”

  Wie een winkelbezoekje aan Jumbo in Zonhoven brengt, kan voortaan kiezen om af te rekenen bij de ‘Kletskassa’. Klanten kunnen daar hun boodschappen afrekenen én tegelijk een gezellig babbeltje slaan met de man of vrouw achter de kassa. “Op die manier willen we eenzaamheid bij onze klanten op een laagdrempelige manier verminderen en voorkomen”, aldus de winkelketen, die intussen drie kletskassa’s telt. Het is de eerste van zijn soort in de provincie.
 2. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  3

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.