De meest recente uitvoering van Bravo! meneer Bruegel
Volledig scherm
De meest recente uitvoering van Bravo! meneer Bruegel © Kathleen Michiels

‘Bravo! meneer Bruegel’

Voor jong en oud

0 reacties

 1. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. Maar liefst 105 keer de terril op... Eric (50) doet het en wij gingen (eventjes) mee: “Sushi en pizza helpen mij naar boven”
  PREMIUM
  Maasmechelen

  Maar liefst 105 keer de terril op... Eric (50) doet het en wij gingen (eventjes) mee: “Sushi en pizza helpen mij naar boven”

  “Ik voel me in orde en zie het helemaal goed komen.” Eric Engelen (50) loopt met een brede lach op het gezicht terwijl hij zijn straffe stunt volbrengt. De politieman wil 8.848 hoogtemeters in één dag lopen en koos de mijnterril in Eisden uit om zijn stunt te doen: 105 keer naar de top. Wij gingen langs, wandelden één keer naar boven en deden vooral ons petje af.
 3. Leandro (26) opent gloednieuwe Italiaanse delicatessenwinkel in Hasselt: “Ik wil de Hasselaren laten meegenieten van onze cultuur”
  PREMIUM
  Hasselt/Zonhoven

  Leandro (26) opent gloednieu­we Italiaanse delicates­sen­win­kel in Hasselt: “Ik wil de Hasselaren laten meegenie­ten van onze cultuur”

  Juist nu die deugddoende reis naar de Zuiderse zon nog even op zich laat wachten, pakt de Zonhovense Leandro Palumbo (26) nog deze vrijdag uit met zijn gloednieuwe Italiaanse delicatessenwinkel op de Hazelarenlaan. Met 70 soorten wijnen uit alle uithoeken van Italië, verfijnde charcuterie en speciale snacks uit onder meer zijn eigen regio Puglia wil hij zo de Hasselaren verwennen. “Mensen willen meer dan ooit genieten van het Zuiden, en dat plezier zal ik hen geven”, lacht Leandro.
 1. Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl
  Play

  Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl

 2. Suthep is plots toeschouwer van een strijd tussen een bidsprinkhaan en een vogel
  Play

  Suthep is plots toeschou­wer van een strijd tussen een bidsprink­haan en een vogel