Bewakingscamera filmt hoe groep everzwijnen tuin bezoek brengt

Een Genkenaar kreeg zaterdagnacht wel heel opmerkelijk bezoek. Een bewakingscamera filmde hoe een groep everzwijnen een bezoek bracht aan zijn tuin.

 1. Stijn Stijnen en Patro Eisden mikken op promotie naar 1B: “Er zijn drie stijgers en wij willen daarbij zijn”
  Voetbal eerste nationale

  Stijn Stijnen en Patro Eisden mikken op promotie naar 1B: “Er zijn drie stijgers en wij willen daarbij zijn”

  Woensdag gaat de competitie in eerste nationale van start. Patro Eisden is er klaar voor. De ruime 1-7-bekerzege in Berchem staaft deze bewering. Twintig teams gaan er de strijd aan met als inzet drie rechtstreekse promotietickets naar 1B. Patrotrainer Stijn Stijnen mikt resoluut op de top drie. “Wij willen absoluut naar 1B en ik heb geen schrik om die ambitie uit te spreken”, klinkt Stijnen zelfverzekerd.
 2. Twee doelpunten van aanwinst Luna Vanzeir leveren KRC Genk Ladies meteen zege op: “Luna heeft snel haar draai gevonden”
  Vrouwenvoetbal Super League

  Twee doelpunten van aanwinst Luna Vanzeir leveren KRC Genk Ladies meteen zege op: “Luna heeft snel haar draai gevonden”

  KRC Genk Ladies heeft op de openingsspeeldag meteen de eerste overwinning te pakken. Al liep dat niet van een leien dakje. Na amper vier minuten keken de Genkies reeds tegen een achterstand aan. Met twee treffers van aanwinst Luna Vanzeir zette de Genk Ladies de scheve situatie nog voor de rust recht. Woluwe kon in de tweede helft niet echt een vuist maken. “Noem het een verdiende collectieve zege, al heeft Luna Vanzeir met twee treffers op rij meteen haar visitekaartje afgeleverd”, zegt Genks kapitein Sien Vandersanden.