Ter illustratie.
Volledig scherm
Ter illustratie. © Photo News

Bestuurder ramt vier geparkeerde auto’s

 1. Slager Geerts en traiteur Quetin in Hasselt snoeien noodgedwongen in eindejaarsmenu: “Pijnlijk, maar zonder personeel lukt het ons niet”
  PREMIUM
  Hasselt

  Slager Geerts en traiteur Quetin in Hasselt snoeien noodgedwon­gen in eindejaars­me­nu: “Pijnlijk, maar zonder personeel lukt het ons niet”

  Voor de slagers en traiteurs wordt het een moeilijke feestperiode. Zo moet slagerij Geerts op de Hasseltse Zuivelmarkt al in de eindejaarsfolder snoeien, “puur omdat we geen personeel vinden", zuchten zaakvoerders Thierry Geerts (41) en zijn vrouw Mieke Vanderstraten (41). De broers Anthony (42) en Frédéric Mestré (46) van traiteur Quetin zien dan weer geen einde aan hun zoektocht naar een vaste kok. “Vinden we die niet op tijd, dan moeten ook wij ons aanbod beperken.”
 2. Basisschool Griffel sluit tot na herfstvakantie na corona-uitbraak: “Lesgeven is niet meer haalbaar”
  PREMIUM
  Houthalen

  Basis­school Griffel sluit tot na herfstva­kan­tie na corona-uit­braak: “Lesgeven is niet meer haalbaar”

  Minstens vijf leerkrachten en vijftien leerlingen hebben positief getest op het coronavirus bij De Griffel in Houthalen. En nog eens zes leerkrachten moeten in quarantaine nadat enkele leerlingen positief testten na de zeeklassen. Met een dubbel gevoel beslist men nu om de school te sluiten en pas na de herfstvakantie weer te openen, waardoor 465 leerlingen en 50 leerkrachten thuis moeten blijven. “Het is pedagogisch gewoon niet haalbaar, maar we voorzien wel opvang”, zegt directeur William Theys.
 1. Ali Yildiz scoort hattrick en bezorgt Eendracht Termien ruime zege: “Ik heb het scoren niet verleerd”
  voetbal derde nationale B

  Ali Yildiz scoort hattrick en bezorgt Eendracht Termien ruime zege: “Ik heb het scoren niet verleerd”

  Eendracht Termien heeft nog eens ouderwets uitgehaald. De jonkies van trainer Tomas Daumantas namen met ruime 6-2-cijfers de maat van Berlaar-Heikant. Vooral na de rust schudde Termien alle frustraties van zich af. Ook Ali Yildiz mocht juichen. Met een hattrick toonde de Termienspits dat hij het scoren nog niet verleerd heeft. “Ik telde vijf assists achter mijn naam, maar het zijn toch de doelpunten waarop een spits wordt beoordeeld”, genoot Yildiz.