Voorzitter Dirk Thys
Volledig scherm
PREMIUM
Voorzitter Dirk Thys © Geert Van de Velde

Assisenvoorzitter Dirk Thys wijst zijn wraking tijdens assisenproces Luana Romagnoli (24) af

Genk/TongerenDirk Thys, de ervaren voorzitter die gisteren net voor de eindstreep tijdens het assisenproces rond de moord op Luana (24) plots geconfronteerd werd met een wrakingsverzoek van de advocaten van beschuldigde Emrah T., aanvaardt dat wrakingsverzoek niet. Het Hof van Cassatie zal nu oordelen of het assisenproces alsnog verder afgewerkt kan worden.

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.