De man overleed ter plaatse.
Volledig scherm
De man overleed ter plaatse. © Mine Dalemans

Arbeider bezwijkt nadat hij onder loodzware cabine terechtkomt

GenkIn Genk bij Air Liquide aan de Munsterstraat is dinsdagmorgen rond 9 uur een zwaar arbeidsongeval gebeurd tijdens werken aan een cabine.

 1. Nieuwkomer Marith De Bondt (OHL) wil met KRC Genk Ladies de kloof met de top twee helpen verkleinen en als speelster sterker worden
  VROUWENVOETBAL SUPER LEAGUE

  Nieuwkomer Marith De Bondt (OHL) wil met KRC Genk Ladies de kloof met de top twee helpen verkleinen en als speelster sterker worden

  Met Marith De Bondt heeft KRC Genk Ladies er een aanwinst bij. De Bondt speelde bij Super League-leider OHL en tekende vorige week een verbintenis voor een half seizoen bij de Genkies. De nieuwe verdedigster zat meteen in de kern en mocht het voorbije weekend, na een blessure van Luna Vanhoudt, tegen KV Mechelen meteen invallen. Vrijdagavond om 20.30 uur is Charleroi te gast op de Galopinstraat in Zwartberg. “Ook al staat Charleroi in de benedenverdieping van de rangschikking, we mogen hen geenszins onderschatten”, zegt nieuwkomer Marith De Bondt.
 2. Maasmechelaren massaal tegen de lamp door trajectcontroles: “Velen kregen tot 500 euro aan boetes in de bus”
  PREMIUM
  Maasmechelen

  Maasmeche­la­ren massaal tegen de lamp door trajectcon­tro­les: “Velen kregen tot 500 euro aan boetes in de bus”

  6.617. Zoveel hardrijders werden er deze maand beboet aan de Ringlaan en Koninginnelaan waar sinds 1 januari trajectcontroles gelden. Een enorm hoog cijfer en vooral het verlagen van de snelheid van 70 naar 50 bleek velen te hebben ‘verrast’. Honderden mensen liepen meerdere keren tegen de lamp, velen zelfs vlot 10 keer in één week. “Het was nochtans via alle mogelijke kanalen ruim op voorhand aangekondigd”, zegt Marleen Kortleven (Open Vld), schepen van Mobiliteit.