De man overleed ter plaatse.
Volledig scherm
De man overleed ter plaatse. © Mine Dalemans

Arbeider bezwijkt nadat hij onder loodzware cabine terechtkomt

GenkIn Genk bij Air Liquide aan de Munsterstraat is dinsdagmorgen rond 9 uur een zwaar arbeidsongeval gebeurd tijdens werken aan een cabine.

 1. Genk Ladies gaat kopje-onder bij OHL: “Niet opgeven en blijven ons best doen”
  vrouwenvoetbal super league

  Genk Ladies gaat kop­je-on­der bij OHL: “Niet opgeven en blijven ons best doen”

  Na verschillende prima wedstrijden tegen toppers als Anderlecht, Brugge en Gent, kon KRC Genk Ladies niet bevestigen tegen OHL. Na een kwartier keken de Genkies tegen een 2-0 achterstand aan, een kloof die ze niet meer konden overbruggen. De Genkies leken dit seizoen serieuze stappen voorwaarts te zetten, maar het lijkt nu alsof dat laatste stapje alsmaar moeilijke te nemen is. De competitie ligt nu tot begin november stil, benieuwd of het team een tweede adem vindt om snel verder te groeien.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. Lisa Petry en KRC Genk Ladies staan voor een moeilijke verplaatsing naar OHL: “Ik ben bij een leuke en familiale club beland”
  voetbal super league

  Lisa Petry en KRC Genk Ladies staan voor een moeilijke verplaat­sing naar OHL: “Ik ben bij een leuke en familiale club beland”

  Lisa Petry (20) maakte in het tussenseizoen de overstap van Standard naar KRC Genk Ladies. De Genkse aanvalster heeft nog geen moment spijt van deze overgang. Ondanks haar jeugdige leeftijd bracht ze vier jaar ervaring vanuit Luik mee. Doel is om bovenin mee te strijden voor een plek in play-off 1. Zaterdag wacht de moeilijke verplaatsing naar OHL. “We zijn als ploeg gegroeid en gaan er voluit voor winst”, klinkt Petry strijdvaardig.