Marjorie (42) runt Madame She She en hr-bedrijf Spot On.
Volledig scherm
PREMIUM
Marjorie (42) runt Madame She She en hr-bedrijf Spot On. © Steven Richardson

Zo lastig is het als single om met 2.000 euro maandloon rond te komen: “Maar ik ga geen lief nemen om de rekeningen te betalen”

Ooit haalde Marjorie Meul (42) de helft van haar inkomen uit het organiseren van homeparty’s, waar ze kleren en accessoires verkocht. Maar sinds corona ligt die markt zo goed als stil. “Gelukkig heb ik mijn hr-bedrijf nog, anders had ik een nieuwe bezigheid moeten zoeken”, zegt ze. “Mijn inkomen varieert elke maand, maar gemiddeld heb ik zo’n 2.000 euro netto.”

  1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
    Streamz

    Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

    True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.

Geld