Geldexpert Geert Noels
Volledig scherm
PREMIUM
Geldexpert Geert Noels © Getty Images, Gregory Van Gansen / Photo News

“Zelfs erg rijke mensen hebben soms decennialang deur aan deur verkocht”: zo word je financieel onafhankelijk volgens onze geldexpert

Dit artikel zou vast meer aangeklikt worden als de titel zou luiden ‘Zo word je rijk’. Maar rijk worden is in België niet eenvoudig, weet onze geldexpert Geert Noels. Toch ziet hij een aantal typische kenmerken terugkeren bij mensen die het goed voor elkaar hebben. Hij formuleerde zeven adviezen die ook jou op weg zetten naar financiële onafhankelijkheid.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.

Geld