Geldexpert Geert Noels
Volledig scherm
PREMIUM
Geldexpert Geert Noels © Getty Images, Gregory Van Gansen / Photo News

“Zelfs erg rijke mensen hebben soms decennialang deur aan deur verkocht”: zo word je financieel onafhankelijk volgens onze geldexpert

Dit artikel zou vast meer aangeklikt worden als de titel zou luiden ‘Zo word je rijk’. Maar rijk worden is in België niet eenvoudig, weet onze geldexpert Geert Noels. Toch ziet hij een aantal typische kenmerken terugkeren bij mensen die het goed voor elkaar hebben. Hij formuleerde zeven adviezen die ook jou op weg zetten naar financiële onafhankelijkheid.

  1. Een pelletkachel in een appartement, kan dat? “Enkel de luchtdichte varianten met een laag vermogen zijn geschikt”
    PREMIUM

    Een pelletka­chel in een apparte­ment, kan dat? “Enkel de luchtdich­te varianten met een laag vermogen zijn geschikt”

    Door de fors stijgende energieprijzen vliegen hout- en pelletkachels de deur uit en hebben installateurs de handen vol. Niet alleen voor eigenaars van huizen, want ook steeds meer bewoners van een appartement kiezen voor deze voordeligere oplossing. Wim Vanlede van pelletkachelinvoerder Stroomop legt uit wat mogelijk is in een flat, voorzitter Dominique Krickovic van de Unie van Syndici wat er is toegelaten. “Reken sowieso op een prijs vanaf 3.800 euro, installatie en voorbereidende werken niet inbegrepen.”