Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Winst ING vervijfvoudigt bijna en bank wil aandeelhouders belonen

GeldING heeft zijn winst afgelopen kwartaal bijna vervijfvoudigd ten opzichte van een jaar eerder. Daarmee presteerde het financiële concern veel sterker dan analisten hadden verwacht. Ook heeft de bank aangekondigd na september miljarden uit te gaan keren aan zijn aandeelhouders, zowel via dividend als via de inkoop van aandelen.

11 reacties

 • nathalie hansen

  11 maanden geleden
  Als klant word je er pertangs benadeeld , vanaf deze maand moet ik bijna 2€ /mnd betalen op mijn niet gezamenlijke rekening!! Ik word gestraft zelfs met een mooi spaarboekje daar! En nu lees ik dat ze aandeelhouders gaan belonen! Wat met de vaste klanten van al 20jaar?! Dit is mijn beloning, dat ik moet betalen vanaf nu!
 • glenn wouters

  11 maanden geleden
  Weet dat de klanten er zijn voor de bank, en niet de bank voor de klanten. Dat is hetzelfde met verzekeringsmaatschappijen.
 • Nadine Abe

  11 maanden geleden
  Beloon de gewone mens die hun centen bij Jullie plaatsen en waar Jullie rijk van worden .
 • Marnick L'Eau

  11 maanden geleden
  Wat zijn banken nog waard voor de consument? Niks. We laten verplicht ons loon er storten, we zitten er 25 jaar vast met een hypotheek waar niemand nog zonder kan, en we krijgen er niks van, we moeten zelfs bijbetalen voor de service. Ondertussen maken ze dan wel vette winst op ons zakgeld, die ze als sinterklaas uitdelen aan de mensen die die winst niet gegenereerd hebben.
 • jean vandenbroele

  11 maanden geleden
  Ze zouden beter de klanten belonen
 1. Bijna vier op de tien Belgen vóór 65 jaar met pensioen: in deze jobs kan je het vroegste stoppen
  Jobat

  Bijna vier op de tien Belgen vóór 65 jaar met pensioen: in deze jobs kan je het vroegste stoppen

  Ondanks dat de regering besloot de wettelijke pensioenleeftijd van 65 jaar op te trekken naar 66 jaar in 2025 en 67 jaar in 2030, houden steeds meer Belgen het al een stuk vroeger voor bekeken. Onderzoek van hr-dienstverlener Acerta bracht aan het licht dat maar liefst 37,5% van de werknemers die in 2021 met pensioen gingen jonger was dan 65 jaar. Dat is een stijging met 14% ten opzichte van 2019. Kan jij ook vroeger stoppen met werken? Jobat.be lijst enkele beroepen op waar die kans reëel is.

Geld