Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Wie is Johan Decuyper, de grote baas van skeyes?

Volgens de luchtverkeersleiders bij skeyes is hij narcistisch en zelfingenomen en staat zijn ego een sociaal akkoord in de weg. Een portret van Johan Decuyper, de baas van het Belgische luchtruim.

8 reacties

 • Prisoner 24601

  2 jaar geleden
  Het feest is gedaan. Vergelijk de werkomstandigheden van hier gewoon met die van het buitenland. Zijn ze beter, dan moeten ze zwijgen of C4. Zijn ze slechter, maak ze dan gelijk en dan moet de CEO zwijgen. simple comme bonjour. En als geen een van die twee lukt, schaf dan de ganse boel maar af, en laat een andere firma dat werk maar organiseren. Als er morgen een ongeval met doden gebeurd, gaan ze ook doen of hun neus bloed zeker ?
 • Tim Loos

  2 jaar geleden
  Een baas die zijn politiek benoemde mensen zoals hijzelf niet onder controle heeft. SKEYES is zoals een vrachtwagen die de berg afbolt en waar de chauffeur en begeleider ook achteraan in de laadruimte zitten.
 • Wim Offermans

  2 jaar geleden
  Een luchtverkeerslei(ij)der heeft een mooi loon, dat is er gekomen door de aard van het werk. Concentratie, stressbestendigheid zijn noden. Vandaar de toegekende rustpauzes. Nu drijft men de druk op en komt het systeem in gevaar, wat tot ongeval kan leiden. Misken de situatie niet waarin deze mensen moeten werken, en wat ze vragen is niet zoveel, extra verkeersleiders om de continuïteit te garanderen. Een dwarsliggende CEO is zijn job niet waardig.
 • Raoul Rouma

  2 jaar geleden
  Grote baas! Dan toch maar in fysieke lengte. Die man hadden ze al lang moeten buiten gooien, die kan het niet.
 • Luc de Wolf

  2 jaar geleden
  Dat krijg je wanneer je mensen van een kabinet op topfuncties zet. Die man het duidelijk niet aan. Een schoolvoorbeeld van het principe van Peter
 1. Na Fornieri nu ook drie ex-managers van Luikse intercommunale Nethys opgepakt
  4

  Na Fornieri nu ook drie ex-managers van Luikse intercommu­na­le Nethys opgepakt

  Drie voormalige managers van de Luikse intercommunale Nethys zijn deze ochtend opgepakt door de Centrale Dienst voor de Bestrijding van Corruptie. Dat heeft de procureur-generaal van Luik bekendgemaakt. Het gaat om voormalig gedelegeerd bestuurder Stéphane Moreau, gewezen financieel directeur Pol Heyse en Bénédicte Bayer. Gisteravond werd François Fornieri, de topman van het beursgenoteerde biotechbedrijf Mithra, al aangehouden. Enkele maanden geleden stond de Luikse zakenman nog op het punt om zwaar te investeren in voetbalclub Standard.
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen

Geld