Aangeboden door Saxo Bank
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

“We kunnen onze economie alleen draaiende houden als we oplossingen vinden voor de medische uitdagingen van nu”

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Co-ouders hebben nog 5 dagen om korting op belastingbrief aan te vragen: wie heeft er recht op? En hoeveel krijg je?
  PREMIUM

  Co-ouders hebben nog 5 dagen om korting op belasting­brief aan te vragen: wie heeft er recht op? En hoeveel krijg je?

  Sinds dit jaar hebben beide co-ouders met minstens twee kinderen ten laste recht op een vermindering van hun onroerende voorheffing, een jaarlijkse Vlaamse belasting die berekend wordt op basis van het kadastraal inkomen. De korting wordt niet automatisch toegekend, ouders moeten die zélf aanvragen voor 31 maart. Onze fiscaal expert Michel Maus (VUB) legt uit wie precies recht heeft op de vermindering, hoeveel die bedraagt én hoe je die aanvraagt.
 3. Zangeres Lindsay (44) openhartig over haar geldzaken: “Ons appartement in Spanje is een mooie investering voor later”
  PREMIUM

  Zangeres Lindsay (44) openhartig over haar geldzaken: “Ons apparte­ment in Spanje is een mooie investe­ring voor later”

  Achter elke succesvolle man staat een sterke vrouw. In het geval van Christoff De Bolle (46) is dat niet zomaar de eerste de beste. Sinds kort is het zijn jongere zus Lindsay die de zakelijke belangen van de ‘Zeven Zonden’-zanger behartigt. Maar aan welke guilty pleasures geeft Lindsay, mama van Lisa-Marie (4,5), graag geld uit? In onze rubriek centen en percenten biecht ze het op.