Volledig scherm
© BELGA

We deden massaal koopjes op Black Friday: absoluut record van 10.432.103 elektronische betalingen

We hebben massaal koopjes gedaan op Black Friday. Dat blijkt althans uit cijfers van Worldline, dat betaaltransacties verwerkt. Het bedrijf telde vrijdag een recordaantal transacties: 10.432.103. Het vorige record dateerde van 22 december vorig jaar, toen er 10.061.396 transacties geteld werden.

3 reacties

 • Paul Verbeeck

  1 jaar geleden
  Niks gekocht , zal wel aankopen op het moment dat het echt nodig is . Er wordt teveel gepusht om sommige zaken aan te kopen om mee te zijn met de grote hoop . Er zijn er genoeg die zich hierdoor in de problemen brengen , door dure luxe producten aan te kopen en ze daarna niet te gebruiken .
 • Stefanie van Dijk

  1 jaar geleden
  Heb alleen maar heel veel mails met black friday aanbiedingen gezien, en allemaal spul wat ik niet nodig heb dus ik hoor blijkbaar niet bij de massa
 • Mario Adams

  1 jaar geleden
  Ik heb niet veel 'Black Friday'-stunts gezien... Eén grote commerciële hoax waarbij prijzen de maand voordien omhoog worden getrokken, om dan met BF een 'korting' te kunnen geven. Met alle chinezen...
 1. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 1. Vrachtwagen vol hooibalen mist bocht en kantelt op rijdende auto
  Play

  Vrachtwa­gen vol hooibalen mist bocht en kantelt op rijdende auto

 2. Russen staan in badkleding op de latten
  Play

  Russen staan in badkleding op de latten

Geld