Volgens beleggingsgoeroe Cathie Wood kan de waarde van bitcoin gigantisch hard stijgen.
Volledig scherm
Volgens beleggingsgoeroe Cathie Wood kan de waarde van bitcoin gigantisch hard stijgen. © REUTERS

Wall Street-icoon Cathie Wood: “Bitcoin kan tegen 2030 stijgen tot meer dan 1 miljoen dollar”

GeldARK Investment Management, het bedrijf onder leiding van Wall Street-icoon Cathie Wood, voorspelt dat de waarde van bitcoin tegen 2030 kan stijgen tot meer dan 1 miljoen dollar. Het wereldwijde gebruik van de cryptomunt staat volgens een analyse van ARK nog maar in zijn kinderschoenen. En kan dus nog enorm hard groeien. 

50 reacties

 • Rob Vandecan

  1 week geleden
  Instappen geen probleem ,maar probeer eens een bitcoin terug te verkopen als de prijs hoog staat. Daar hoor je precies nooit een artikel over. Ja ,je ziet hoeveel je bitcoins alle dagen waard zijn ,maar heb nog nooit van iemand gehoord ik heb ze terug verkocht in euro terug op een normale rekening. Vroeg of laat verdwijnt dit plotseling van de aardbol met je centen of bitcoins erbij.
 • Bart De Bondt

  3 maanden geleden
  Haar uitspraak word onfersteund door het stock2Flow model (s2fx). Op zeereer Korte termijn is btc gewardeerd op 280.000 ! De non-believers moeten maar is een uitleg geven waarom Belgie al bijna 30 Jaar niet voldoet aan de normen van het verdrag van Maastricht om lid te zijn/blijven van de EMU.
 • Jacques-Philippe Leclerc

  4 maanden geleden
  Miguel Leboucq: "Bernie Madoff zaak in de jaren 2006-2008? Bernie Madoff investeerde geen enkele cent, het was een "Ponzi scheme". Koningin Beatrix en haar zonen Willem-Alexander, Friso en Constantijn, hebben een aanzienlijk deel van het Oranje-vermogen ($350+ miljoen bron Forbes) hebben verspeeld in het "piramide-fonds" van Bernard Madoff. Friso was de "money-man" van de familie en diegene die contact opnam met Madoff, en overleden van een "ski-ongeval". Investeren? Leer de 4% regel...
 • Jean Schepens

  4 maanden geleden
  met de lotto kan je hier alle weken miljonair worden ; hahahahahahahaha ... NONKELJEAN
 • Gert Van Bunderen

  4 maanden geleden
  Meer bitcoin en andere betekent meer energiegebruik wat dan weer leidt tot hogere energieprijzen!
 1. Hoever kan de Bitcoin nóg dalen? “Ik volg het nu minuut per minuut op”: crypto-expert en Paul D'hoore geven advies
  PREMIUM
  Update

  Hoever kan de Bitcoin nóg dalen? “Ik volg het nu minuut per minuut op”: cryp­to-ex­pert en Paul D'hoore geven advies

  De waarde van de Bitcoin staat op het laagste punt in meer dan vijf maanden en hij blijft maar dalen. Sinds het recordniveau van november is de cryptomunt meer dan 40 procent kwijtgespeeld. Maar waarom stijgt en daalt de koers van Bitcoin zo hard? En wat mogen we in de nabije toekomst verwachten? Onze financieel expert Paul D’Hoore en Gwen Busseniers van de Cryptoschool geven uitleg.
 2. 3 vrouwen die crypto in ons land mee op de kaart zetten. “Kijk waar ik na 4 jaar al sta. Dan weet je: het is echt niet zo moeilijk”
  PREMIUM

  3 vrouwen die crypto in ons land mee op de kaart zetten. “Kijk waar ik na 4 jaar al sta. Dan weet je: het is echt niet zo moeilijk”

  Terwijl de interesse voor digitale munten als Bitcoin ook bij ons groeit, valt één ding op: tussen alle experts en aanhangers zijn maar weinig vrouwen te bespeuren. Charlotte, Clara en Ine lieten zich niet intimideren door de mannenwereld die crypto lijkt te zijn en eisen er toch hun plek in op. Ze leggen uit waarom vrouwen in crypto stiekem een voetje voor hebben en waarom het net een goed idee is om er als vrouw geld in te investeren. “We hebben al een neus voor bullshit ontwikkeld.”

Geld