REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Waarde bitcoin duikt voor het eerst in 5 maanden onder de 30.000 dollar

De koers van de bitcoin is dinsdag voor de eerste keer sinds begin januari onder de 30.000 dollar (25.223 euro) gezakt. De grootste cryptomunt lijdt onder de pogingen van China om de gedecentraliseerde markt te reguleren.

8 reacties

 • Dimitri De Witte

  5 maanden geleden
  Tijd om te kopen zeg ik, maar nog een beetje wachten tot we in de bear market zitten en binnen 3 a 4 jaar weer volledig klaar voor een nieuwe bull run!
 • Karel De Martelaere

  5 maanden geleden
  Het domste wat je kunt doen is kopen als alles stijgt, je moet kopen als alles daalt, rekening houdend met support en resistance. Informeer je eerst.
 • Filip Vanlaeken

  5 maanden geleden
  Nu is de EU zelfs trager dan China in het beschermen van zn burgers/consumenten en het afremmen van criminelen. Natuurlijk hebben de Chinezen hier gelijk. Iemand wakker in de Wetstraat ?
 • Phil Depauw

  5 maanden geleden
  Karel en Jan jullie verstaan toch mooi inkoop momentje gehad, sorry Gino maar mss wel beter opletten bij crypto
 • Gino Denil

  5 maanden geleden
  Het meest dwaze wat een belegger kan doen is kopen wanneer iets daalt. Men weet nooit hoelang die daling nog aanhoudt. Men moet kopen wanneer iets stijgt. Men weet ook niet hoe lang die stijgende trend nog doorzet. Maar als die stopt kan men met winst, of als die snel stopt zonder verlies alvast terug verkopen.
 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.

Geld