De uitrol van het glasvezelnetwerk door Proximus verplicht klanten van Scarlet over te stappen naar een duurdere provider. Welke oplossingen stellen de operatoren voor?
Volledig scherm
De uitrol van het glasvezelnetwerk door Proximus verplicht klanten van Scarlet over te stappen naar een duurdere provider. Welke oplossingen stellen de operatoren voor? © Getty Images

Waar Proximus glasvezelnetwerk uitrolt, vallen klanten van Scarlet uit de boot: dit kan je doen

MijntelcoDe uitrol van het glasvezelnetwerk door Proximus brengt klanten van Scarlet in de problemen. Wie klant is van de lowcosttelecomoperator moet op plaatsen waar Proximus glasvezel heeft aangelegd noodgedwongen op zoek naar een nieuwe provider. Wat kan je doen als dit bij jou gebeurt? Mijntelco.be geeft advies.

 1. Van telecomoperator veranderen blijkt niet zo makkelijk als het zou moeten: dit kan je doen als het fout loopt
  Mijntelco

  Van telecomope­ra­tor veranderen blijkt niet zo makkelijk als het zou moeten: dit kan je doen als het fout loopt

  In de zomer van 2017 riep de overheid Easy Switch in het leven: een overstapdienst waarmee je snel en makkelijk van operator kunt veranderen, bijvoorbeeld omdat je ingaat op een interessanter aanbod. Easy Switch garandeert dat consumenten niet zonder service komen te zitten en dat een overstap geen dubbele facturering oplevert. Alleen: Easy Switch blijkt niet altijd even easy in de praktijk. Mijntelco.be informeert over wat je als consument kan doen als het fout loopt.
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.

Geld