Onze financieel expert Michaël Van Droogenbroek legt uit hoe je jouw aangifte zo optimaal mogelijk invult.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze financieel expert Michaël Van Droogenbroek legt uit hoe je jouw aangifte zo optimaal mogelijk invult. © Photonews, rv

Waar moet u zeker aan denken bij het invullen van uw belastingaangifte?

Nog even en het is weer zover: het invullen van de belastingaangifte. Een klus waar de meeste onder ons tegenop zien, getuige de meer dan tweehonderd vragen die u over uw belastingbrief stelde aan onze financieel expert Michaël Van Droogenbroeck. Wij selecteerden hier 20 onderwerpen uit die u duidelijk aan het hart gaan. Met vandaag het laatste deel: hoe vult u uw aangifte zo optimaal mogelijk in?

11 reacties

 • Hans Willems

  4 jaar geleden
  Ben 38 jaar en mijn vrouw 36. Wij hebben nog nooit moeten betalen en krijgen jaarlijks ook rond de 3000 euro terug.
 • Mark Van Den Neste

  4 jaar geleden
  @Jonathan Van Hecke niet iedereen kan 'er steevast voor zorgen' dat ze moeten betalen. Hangt van persoon tot persoon af
 • evelyne dewulf

  4 jaar geleden
  vaststelling: kinderen houden, brengt op (want laatste kind is goedkoopste kind). zelfs als men er niet naar omkijkt. met hun aantal groeit ook (straffeloze) kinderarbeid binnen gezin; niemand die er om maalt. als het misloopt, worden ze zelfs een bron van inkomen voor agogen, advocaten, cipiers, ... waar staan we met onze duurzame ontwikkelingsdoelstellingen? welkom in vrolijk vlaanderen!
 • Martin Van Lersberghe

  4 jaar geleden
  tsa, zolang er geen bodem in de staatskas zit zijn belastingen nutteloos!
 • Norbert Duquesnoy

  4 jaar geleden
  Juist Valère
 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).