Stefaan De Clerck, Proximus-voorzitter en oud-politicus voor CD&V.
Volledig scherm
Stefaan De Clerck, Proximus-voorzitter en oud-politicus voor CD&V. © Photo News

Voorzitter Stefaan De Clerck: “Raad van bestuur Proximus kan kleiner”

Proximus kan eigenlijk met een kleinere raad van bestuur werken. Dat heeft voorzitter Stefaan De Clerck (70) gezegd op de aandeelhoudersvergadering van het telecombedrijf. “Maar dan moeten we de meerderheidsaandeelhouder mee krijgen”, zei hij.

15 reacties

 • Eddy Jans

  11 maanden geleden
  Dat is natuurlijk makkelijk praten nadat je eigen mandaat verlengd werd tot 2025 en daarvoor zelfs stiekem de leeftijdsgrens afgeschaft werd. Op die manier zorgde hij eerst goed voor zichzelf. Ook na zijn politieke carrière blijft een Cd&v -er een tsjeef. Zoals vele politici luister naar mijn woorden en kijk niet naar mijn daden.
 • Miguel Leboucq

  11 maanden geleden
  Ah, nog zo'n graaier die een vetbetaalde postje gekregen heeft of moet hij als gepensioneerde bijklussen omdat hij met zijn pensioen van ex minister niet meer rondkomt?
 • erwin veltjen

  11 maanden geleden
  Idd Declerck eerst u al buiten smijten eerst gebeld van de burger verbranden en dan er nog een mooi postje er boven op krijgen
 • herbots ivo

  11 maanden geleden
  ook nog zo ene profiteur zoals vele van zijn vriendjes
 • Johny vanderlinden

  11 maanden geleden
  Op 70 jaar mag je het aan een ander laten Stefaan, en uw vrienden mag je ook meenemen, wat doen die politiekers daar, ze kennen niets en ze kunnen niets, als ze minister waren wisten ze het ook niet, laat het voor een ander, misschien win je er nog één stem mee.
 1. ANALYSE. Voor 576 supermarkten in ons land dreigt faillissement: “Onvermijdelijk dat winkels zullen sluiten”
  PREMIUM

  ANALYSE. Voor 576 supermark­ten in ons land dreigt faillisse­ment: “Onvermij­de­lijk dat winkels zullen sluiten”

  Het plan van Delhaize om 128 winkels te verzelfstandigen is nog maar het begin. De hele supermarktsector in ons land staat aan de rand van de afgrond. De vraag lijkt niet óf er iemand valt, maar wel wanneer dat zal gebeuren. “Het is onvermijdelijk dat er winkels zullen sluiten”, valt te horen. En dat heeft impact op de manier waarop we in de toekomst inkopen doen.