Dankzij enkele simpele handelingen kan je stevig besparen op je maandelijkse telecomkosten.
Volledig scherm
Dankzij enkele simpele handelingen kan je stevig besparen op je maandelijkse telecomkosten. © Getty Images

Vlaams gezin betaalt bijna 100 euro per maand voor telecom: zo betaal je minder

MijntelcoEen Vlaams gezin betaalt iedere maand gemiddeld 97,60 euro voor zijn telecomabonnement, dat blijkt uit een bevraging van HLN. Tel jij ook een gelijkaardig bedrag neer? Of zit je daar nog boven? Met deze tips helpt Mijntelco.be je besparen op je abonnementskosten voor telecom.

 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. GELDWIJZER. Vergelijk jouw maandelijkse uitgaven met die van andere Vlamingen

  GELDWIJZER. Vergelijk jouw maandelijk­se uitgaven met die van andere Vlamingen

  Iedere maand spenderen Vlamingen gemiddeld 1128,6 euro in de supermarkt. Voor alle kosten die met wonen te maken hebben - van energierekening tot huur of hypotheekafbetaling -betalen we gemiddeld 953,6 euro per maand. Dat blijkt uit een bevraging van HLN*. Hoe verhouden jouw onkosten zich ten opzichte van die van anderen? In onze Geldwijzer kan je jouw maandelijkse uitgaven vergelijken met die van vergelijkbare Vlaamse huishoudens.