Wil je 100% kunnen genieten van een welverdiende vakantie? Check dan voor je vertrekt of je de juiste reisverzekering op zak hebt.
Volledig scherm
Wil je 100% kunnen genieten van een welverdiende vakantie? Check dan voor je vertrekt of je de juiste reisverzekering op zak hebt. © ThinkStock

Verloren bagage, panne met je huurauto of vroeger moeten terugkeren: deze verzekeringen beschermen je tegen pech op reis

Spaargids.beBen je verzekerd als je straks op reis vertrekt? Reisverzekeringen zijn er in overvloed en in veel verschillende verschijningsvormen. Misschien heb je er al wel één zonder het te weten. Spaargids.be helpt je achterhalen welke verzekering je als gegoten zit voor de komende vakantieperiode.

  1. Reizen met een mobilhome steeds populairder: zoveel kost het om ervoor te lenen
    Spaargids.be

    Reizen met een mobilhome steeds populair­der: zoveel kost het om ervoor te lenen

    De populariteit van mobilhomes neemt jaar na jaar toe. Volgens de European Caravan Federation steeg de verkoop na het recordjaar 2020 vorig jaar opnieuw met ruim dertig procent. In totaal ging het in ons land om maar liefst 7.086 nieuwe geregistreerde campers. Voor wie deze zomer droomt van de vrijheid van een mobilhome, vormt een lening misschien wel een duwtje in de rug. Spaargids.be zocht uit hoeveel intrest je betaalt en waar je rekening mee moet houden.