De Venezolaanse president Nicolás Maduro applaudisseert tijdens een bijeenkomst om de Dag van de Arbeid te vieren in hoofdstad Caracas. (01/05/2021)
Volledig scherm
De Venezolaanse president Nicolás Maduro applaudisseert tijdens een bijeenkomst om de Dag van de Arbeid te vieren in hoofdstad Caracas. (01/05/2021) © via REUTERS

Venezuela verhoogt minimumloon bijna 300 procent

De Venezolaanse regering gaat het minimumloon met bijna 300 procent verhogen. Dat kondigde ze zaterdag aan. Toch zullen heel wat Venezolanen daarmee nog geen kilo vlees kunnen kopen wegens de ontembare inflatie in het Zuid-Amerikaanse land.

10 reacties

 • Leen Michael

  2 weken geleden
  Tja wat is 300% ... in 2019 was de inflatie 19906%.
 • Chris Dupont

  2 weken geleden
  In China en de sovjetunie was de mislukte oogst altijd het gevolg van de lente, de zomer, de herfst en de winter. Hier is het ‘de olieprijs’ Die is evengoed gedaald voor andere producenten, USA, Saoudi Arabie enz. In geen van die olielanden is er hyperinflatie, crisis of is de helft van de bevolking weggelopen.
 • jos De Decker

  2 weken geleden
  De sancties zijn de oorzaak niet het socialisme
 • Gilbert Rodts

  2 weken geleden
  Landen leggen elkaar sancties op maar het is de bevolking die er onder lijdt en deze is niet de schuld van het probleem maar de regeringen en hun leiders zelf . Deze moeten aangepakt worden en niet de bevolking
 • vanaeken jokke

  2 weken geleden
  De droom van Connor en Mertens België het Venezuela aan de Noordzee.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm
  Play

  Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm

Geld