Vastgoed kopen om te verhuren: is dat je investering waard? Michaël Van Droogenbroeck maakt de rekening

Michaël Van Droogenbroeck
Steven Richardson Michaël Van Droogenbroeck
 Het aantal vastgoedtransacties zit al jaren in de lift, en het ziet ernaar uit dat er in 2018 opnieuw recordcijfers werden gehaald met nog steeds stijgende prijzen voor huizen en appartementen. Maar wat kan je ver­wachten als je vandaag investeert in een appartement of een huis om te verhuren? 

Je hebt 6% van dit artikel gelezen
27 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Freddy Van Hulst

  De huurder betaalt.

 • Kathy Peeters

  Vastgoed kopen en verhuren aan een SVK. Ja je krijgt minder dan op de privematkt maar ook minder stress. Elke maand je centen ongeacht of de huurder betaald of niet. Geen problemen met afbraak of andere zaken. Verhuren via SVK is goed voor iedereen.

 • Hervé Merckx

  Vastgoed, alleen nog interessant bij kopen, verbouwen en verkopen. Of samenleggen om als project blokkendozen te laten bouwen en direct te verkopen.

 • Jan Mulders

  Gezien we hier verplicht zijn om aan iedereen te verhuren, loont het de moeite niet. De schade weegt soms niet op tegen de opbrengsten.

 • Alain Stuker

  dirk Claeys: ik denk het wel. 200.000,00 EURO was twintig jaar geleden ook veel geld. Nu is het een appartementje waard.