Frank Vandenbroucke.
Volledig scherm
Frank Vandenbroucke. © Photo News

Vandenbroucke: “Maximumfactuur zal medische kosten ‘long covid’ dekken”

Mensen die getroffen worden door ‘long covid’ zullen financieel beschermd zijn door het systeem van de maximumfactuur. Dat zegt minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke aan ‘Knack’.

2 reacties

 • Anthony Daele

  1 jaar geleden
  Lekker smijten nu het nog kan. De afrekening is toch voor de volgende.
 • An Peeters

  1 jaar geleden
  Uitdelen kan hij als de beste, gaat hij ook zo'n financiële put nalaten als in 2004 ? Daar betalen we nu ook nog voor.
 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 2. Topondernemer Fernand Huts meldt succes in strijd tegen plastic afvalberg: “Wij zijn erin geslaagd om plastic 100 procent te recycleren”
  33

  Toponderne­mer Fernand Huts meldt succes in strijd tegen plastic afvalberg: “Wij zijn erin geslaagd om plastic 100 procent te recycleren”

  Een aantal jaar geleden kondigde Antwerps topondernemer Fernand Huts aan dat hij zou investeren in onderzoek naar en de bouw van speciale fabrieken die plastic kunnen omvormen naar de oorspronkelijke grondstoffen. Vollédige recyclage dus. In een interview met ‘VTM Nieuws’ claimt hij vandaag dat de proefinstallatie van zijn dochterbedrijf, de Antwerpse afvalverwerker Indaver, er dankzij onderzoek nu ook echt in geslaagd is die volledige recyclage uit te voeren.