Gesponsorde inhoud

Een job die je graag doet? Deze bedrijven maken er werk van!

Sommige bedrijven verzetten bergen om hun personeel voortdurend bij te scholen, te belonen met een motiverend loonpakket en te waken over een goed evenwicht tussen werk en privé. Je herkent ze aan hun ‘Top Employer’ label.
Shutterstock Sommige bedrijven verzetten bergen om hun personeel voortdurend bij te scholen, te belonen met een motiverend loonpakket en te waken over een goed evenwicht tussen werk en privé. Je herkent ze aan hun ‘Top Employer’ label.

Is werken voor jou méér dan geld verdienen? Wil je je voor de volle 100% smijten voor je carrière, continu bijleren, uitgedaagd worden en doorgroeien? Maar verwacht je dat daar ook een correcte verloning, mooie voordelen en goede werkomstandigheden tegenover staan? Check dan zeker de vacatures bij deze Top Employers.

Smals

Misschien heb je nog nooit van Smals gehoord, maar je kent ongetwijfeld de toepassingen die de ICT-specialist bouwt. De Dimona-aangifte, waarmee werkgevers elke tewerkstelling aangeven bij de RSZ, is een van de stokpaardjes van het bedrijf. Ook jobstudentenapplicatie Student@Work, de elektronische stempelkaart en het eHealth-platform zijn enkele grensverleggende projecten. Maar Smals zet zich niet alleen in voor zijn klanten. Smals zet zich ook sterk in voor zijn werknemers. Je komt hier terecht in een stabiele werkomgeving met aantrekkelijke loonvoorwaarden, kwalitatieve opleidingen en aandacht voor het evenwicht tussen werk en privé, te meer dankzij de mogelijkheid om te telewerken.

Wil jij iets groots te verwezenlijken, voor klanten uit de gezondheidszorg of sociale zekerheid? Ontdek de mogelijkheden voor developers, analisten, network engineers, projectleiders, security experts en vele andere ICT-professionals hier!

Universitair Ziekenhuis Antwerpen

Het UZA is het enige ziekenhuis dat al veertien jaar lang de titel ‘Top Employer’ draagt. Niet voor niets! De werkgever investeert non-stop in zijn personeelsbeleid. Alleen al het voorbije jaar heeft de hr-afdeling tal van nieuwe projecten gerealiseerd om medewerkers nog beter te ondersteunen. Zo kwam er een nieuwe opleidingsmodule voor e-learnings, een performante intranetpagina zodat je als werknemer nog beter geholpen wordt bij hr-vragen, een nieuw functieclassificatiesysteem met bijhorende nieuwe barema’s … Allemaal bovenop het reeds bestaande vormingsaanbod, de gunstige loon- en arbeidsvoorwaarden en services als kinderopvang. En dan hebben we het nog niet gehad over de open, joviale sfeer op de ziekenhuisvloer.

Zin gekregen om aan de slag te gaan bij deze zorgverlener, die ook zijn personeel graag in de watten legt? Neem een kijkje op de jobsite.

Elia

Ga je liever aan het werk in de energiesector? Als een van de vijf grootste netbeheerders in Europa, vormt Elia het hart van het Europese energiesysteem. De groep is verantwoordelijk voor de energievoorziening van meer dan 30 miljoen verbruikers in België en Duitsland. Sluit je aan bij het team van 2.300 medewerkers die hiervoor instaan, en er gaat een nieuwe wereld voor je open. Innovatie staat bij Elia namelijk centraal. Je wordt geïntroduceerd in de recentste technologieën en je mag het elektrisch systeem van morgen mee vormgeven, rekening houdend met uitdagingen als artificiële intelligentie, blockchain, drones en elektrische wagens. Daarbij kan je jouw eigen talenten ten volle ontwikkelen en uitbouwen.

Solliciteer via www.elia.jobs en draag je steentje bij aan een betrouwbare, betaalbare en duurzame energiestrategie.Met aandacht voor het klimaat, voor de gebruiker en voor jezelf als werknemer. Doe je mee?

SPIE

SPIE Belgium is dé multitechnische specialist op vlak van elektrotechniek, mechanica, klimaatbeheersing, energie en communicatienetwerken. Als handige harry ben je hier dus op het juiste adres. Zeker omdat het Top Employers Institute SPIE al voor het twaalfde jaar op rij heeft uitgeroepen tot een van de beste werkgevers van ons land. Bij de selectie van nieuwe personeelsleden heeft SPIE aandacht voor ieders vaardigheden, persoonlijkheid en motivatie, zodat elk talent terechtkomt op de juiste plaats in het bedrijf. De vele offline opleidingen en het e-learningplatform dat 24/7 beschikbaar is, zorgen er vervolgens voor dat je mee blijft met alle ontwikkelingen. Tel daar de open bedrijfscultuur, constructieve feedback en collegiale sfeer bij, en het wordt snel duidelijk dat de erkenning niet onterecht is.

Surf naar www.spie.be en ontdek welke uitdaging de technische dienstverlener voor jou in petto heeft! Dankzij de 16 vestigingen in België wacht je ongetwijfeld een job in eigen streek.

Randstad

Ja, Randstad staat bekend als HR-dienstverlener en recruitment specialist. Maar uiteraard is Randstad zelf ook werkgever! Als jij een passie hebt voor mensen, is het zelfs een heel interessante werkgever voor jou. Randstad Group Belgium investeert namelijk sterk in zijn personeel, onder andere door de uitbouw van een house of talents. Dat is een model dat je toelaat om zelf aan het stuur van je loopbaan te zitten. Je krijgt een duidelijk beeld van de rollen en competenties die horen bij je functie, plus van de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Zo is een boeiende toekomst binnen de organisatie verzekerd. Ook in het dagelijkse werkleven groei je hier continu, dankzij de rijke feedbackcultuur. Je manager is tegelijkertijd ook je coach. Zo leer je steeds met en van elkaar.

Op www.werkenbijrandstad.be of www.werkenbijtempo-team.be vind je gegarandeerd de HR-uitdaging die je op het lijf is geschreven.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.