Gwen Busseniers geeft advies voor beleggingen in cryptomunten.
Volledig scherm
PREMIUM
Gwen Busseniers geeft advies voor beleggingen in cryptomunten. © Steven Richardson

“Twee munten durf ik aanbevelen, de andere nog niet”: crypto-experts geven beleggingsadvies voor Bitcoin en ander virtueel geld

De markt van crypto staat niet stil. Bitcoin en Ethereum zien we niet meteen verdwijnen, maar ook kleinere cryptomunten zoals de Dogecoin halen geregeld de voorpagina’s van de kranten. Focus je maar beter niet op al die hypes, of zijn ze toch een langer leven beschoren dankzij de nieuwe digitale evoluties waar ze op mee surfen? Gwen Busseniers van de Cryptoschool, Levi Haegebaert van Start2Bitcoin en crypto-researcher Patrick McCorry geven advies.

  1. Waar en hoe kun je je cryptomunten spenderen? “Bitcointransacties zijn onomkeerbaar, bij een tikfout bestaat het risico dat je ze voor altijd verliest”
    PREMIUM
    Crypto

    Waar en hoe kun je je cryptomun­ten spenderen? “Bitcoin­trans­ac­ties zijn onomkeer­baar, bij een tikfout bestaat het risico dat je ze voor altijd verliest”

    Er gaat geen dag voorbij of er valt wel iets te beleven in de wereld van Bitcoin en andere cryptomunten. Overweeg je om te investeren in het digitale monetaire systeem? Zorg dan dat je je goed voorbereid en ook bewust bent van de valkuilen. In deze reeks zetten crypto-experts Levi Haegebaert en Gwen Busseniers je op weg met de belangrijkste informatie. Vandaag: Hoe kun je je cryptomunten uitgeven en waar moet je op letten?