Volledig scherm
© AFP

Trump bijna driehonderd plaatsen omlaag op miljardairs-lijst van Forbes

Donald Trump is dit jaar liefst bijna 300 plaatsen naar beneden getuimeld op de lijst van miljardairs van het zakenblad Forbes. Vorig jaar stond de ex-president nét niet bij de eerste duizend, op een frustrerende plaats 1.001. Dit jaar moet Trump het doen met nog minder: de 1.299ste plaats.

3 reacties

 • Geert Vermaut

  3 dagen geleden
  Trump heeft inderdaad zijn zakken niet gevuld, hij heeft alleen slecht belegd. Overigens hoe noem je: "mensen laten donneren en hen gelijktijdig een bestendige opdracht aansmeren"?
 • marc verleysen

  3 dagen geleden
  de meeste presidenten vullen hun eigen zakken. Deze president deed wat hij dacht dat best was voor zijn land, ten koste van zijn eigen fortuin. Daar kunnen vele politici iets van opsteken
 • Jan Van Bavel

  3 dagen geleden
  Trump krijg je niet verlegen, hij neemt enkel en geeft niets aan de mensen.
 1. Forbes publiceert nieuwe lijst van rijkste mensen ter wereld en er staan ook Belgen in

  Forbes publiceert nieuwe lijst van rijkste mensen ter wereld en er staan ook Belgen in

  Het Amerikaanse zakentijdschrift Forbes heeft zijn jaarlijkse lijst met rijkste mensen ter wereld gepubliceerd. De top drie wordt - weinig verrassend - gevormd door respectievelijk Jeff Bezos van Amazon, Elon Musk van Tesla en SpaceX en de Fransman Bernard Arnault, die in zijn imperium merken heeft als Louis Vuitton en Sephora. Maar er staan ook Belgen in de rangschikking van miljardairs: CEO Luc Tack (59) van weefmachineproducent Picanol Group uit Ieper en de Belgische investeerder Eric Wittouck (74), die intussen in belastingparadijs Monaco woont.
 1. Explosie verwijdert wegversperring waar auto op knalde
  Play

  Explosie verwijdert wegversper­ring waar auto op knalde

 2. Dappere beer klimt in metershoge boom in Pairi Daiza, maar moet dan toch even pauzeren
  Play

  Dappere beer klimt in metershoge boom in Pairi Daiza, maar moet dan toch even pauzeren

Geld