CEO van JPMorgan Chase, Jamie Dimon.
Volledig scherm
CEO van JPMorgan Chase, Jamie Dimon. © REUTERS

Topbankier: "Spijt van fraude-uitspraak over bitcoin"

Topman van de Amerikaanse bank JPMorgan Chase, Jamie Dimon, heeft spijt van zijn recente uitspraken over de bitcoin. De bankier noemde de cryptomunt een fraude die erger is dan de Nederlandse tulpenbollenmanie in de 17e eeuw. Hij kwam daar vandaag op terug.

3 reacties

 • Elias Vermotte

  5 jaar geleden
  Spijtig van alle mensen die hierdoor aan de zijlijn zijn blijven staan en de vroegste trein gemist hebben... Gelukkig zijn er nog vele projecten die nu pas ontwikkeld worden! Heb zelf via een handleiding op bitcoinstarters vorig jaar geinvesteerd, nog geen seconde spijt van gehad!
 • Seppe Cools

  5 jaar geleden
  Dit is toch wel de grap van het jaar. Jaren zitten ze mensen af te schrikken om erin te stappen, en nu de waarde zo de hoogte in is gegaan en de mooiste kansen reeds achter de rug zijn, zeggen ze plots: "Oops, ik was fout" en de duizenden mensen die bang werden gemaakt hebben nu de kans van hun leven gemist. Echt de grap van het jaar.
 • Michael Dimers

  5 jaar geleden
  Bitcoin op zich is geen fraude. Dat er gretig gebruik van werd gemaakt door criminelen hoeft echter geen betoog. Dat weet iedereen. Blockchain technologie zou "waterdicht" zijn. Dat Bitcoin een zeepbel is daarvan ben ik wel overtuigd. In tussentijd kan je wel een graantje meepikken maar weet dat er niet zoveel zijn die de touwtjes echt in handen hebben en hun handelen zal de prijsvork enorm gaan bepalen