Scott Minerd, CIO van Guggenheim Investments.
Volledig scherm
Scott Minerd, CIO van Guggenheim Investments. © EPA/AFP

Topbankier die bitcoinkoers van 600.000 dollar voorspelde: “Ik begrijp niet wat er gebeurt”

CryptomuntenEen topbankier die begin dit jaar voorspelde dat de koers van bitcoin kan stijgen naar 600.000 dollar, zegt nu dat hij niet begrijpt wat er gebeurt op de markt van cryptomunten. Daarom investeert Scott Minerd, CIO van Guggenheim Investments, niet meer in bitcoin. “Als je niet begrijpt wat er gebeurt, moet je uit de markt stappen.”

55 reacties

 • Gino Denil

  1 maand geleden
  Lucht blijft lucht. In welke verpakking je het ook aanbiedt. En aan lucht geen gebrek. Als je toch wil speculeren speculeer dan op zink. Dat wordt schaars.
 • Bart Werbrouck

  2 maanden geleden
  Crypto kopen en verkopen is een manier om geld te verdienen. Maar het is geen beleggingsmiddel. Af en toe wat van de winst cashen en leuke dingen mee doen. De dag dat het crasht ben je dan eigenlijk niets kwijt.
 • francois van heyste

  2 maanden geleden
  Deze die rijk geworden zijn met bitcoin ,breken het nu af ,want zij zijn binnen ,ze hebben genoeg geld aan de bitcoin verdiend
 • Mike Rodik

  2 maanden geleden
  het is gokken en velen early investors hebben gouden zaken gedaan, ook al zakt bitcoin nu met de helft; blijven ze miljornairs daar ze kosten voor enkele euros
 • Christiane Van den Broeck

  2 maanden geleden
  Over 10 a 20 jaar draait heel de wereld op de blockchain. Identiteit , Chain supply management, slimme contracten, eigendommen, certificaten, NFT's, social media , banking, gaming, en ga maar door. Blockchain is de toekomst, en bitcoin zal altijd zijn waarde blijven hebben als 'first mover' .
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 2. Betalingsbedrijf Square van Jack Dorsey heet voortaan Block

  Betalings­be­drijf Square van Jack Dorsey heet voortaan Block

  Het moederbedrijf van de Amerikaanse betalingsdienst Square gaat voortaan als Block door het leven. Daarmee wil het bedrijf van Twitter-oprichter Jack Dorsey duidelijk maken dat het inmiddels meer omvat dan alleen die betalingsdienst. Zo kocht de onderneming muziekstreamingdienst Tidal en begon het een op cryptomunten gerichte dienst met de naam TBD54566975. Ook de op consumenten gerichte betaaldienst Cash App is onderdeel van het bedrijf.

Geld