Wie zonnepanelen wil leggen, kan daar een goedkope lening voor afsluiten.
Volledig scherm
Wie zonnepanelen wil leggen, kan daar een goedkope lening voor afsluiten. © Photo News

Tijd om jouw woning energiezuinig(er) te maken? Zo vind je de goedkoopste energielening

spaargids.beHeb je plannen om jouw woning energiezuiniger te maken en denk je eraan om hiervoor een lening af te sluiten? Weet dan dat je verschillende opties hebt: een specifieke energielening, een hypothecair krediet, een wederopname op je hypotheeklening of het gratis Vlaamse renovatiekrediet. Spaargids.be overloopt de voor- en nadelen.

  1. Je bent nooit te oud voor de beurs, bewijst Mia (92): “Beleggen kan wel best moeilijk zijn. Je moet de moeilijke termen eerst leren begrijpen”
    PREMIUM

    Je bent nooit te oud voor de beurs, bewijst Mia (92): “Beleggen kan wel best moeilijk zijn. Je moet de moeilijke termen eerst leren begrijpen”

    De vrouwelijke versie van internationaal topbelegger Warren Buffett – beiden bouwjaar 1930 – woont in een serviceflat in Gent. Mia Vanhoucke (92) investeert al meer dan 60 (!) jaar in aandelen. Tot op vandaag komt ze maandelijks samen met haar beleggersclub, om zo de evoluties op de markt op te volgen en te bespreken. De kranige aandeelhoudster deelt haar unieke verhaal, belangrijkste investeringen, wijsheden én tips.