Erik Finman werd miljonair door op zijn 12de te investeren in bitcoin.
Volledig scherm
Erik Finman werd miljonair door op zijn 12de te investeren in bitcoin. © Instagram erikfinman

Tiener (19) die rijk werd met bitcoin: “Eigen schuld als je binnen 10 jaar geen miljonair bent”

CryptomuntenErik Finman is een 19-jarige Duitser die rijk werd met bitcoin. Volgens de tiener zijn er, ondanks de recente terugval van de cryptomunten, nog steeds mogelijkheden om veel geld te verdienen. “Word je in de komende tien jaar geen miljonair, dan is dat je eigen schuld”, zegt hij in een interview met Business Insider.

73 reacties

 • joeri de clercq

  1 jaar geleden
  Mensen vergeten ook. Dat er investeerders sterven en zo het crypoto gelden nooit meer worden opgeëist. En dus ook de waarde van coins hoog blijven met de jaren. Als er morgen een oorlog uitbreekt dan is geld haast niets waard maar wel u coins.
 • Anoniem

  5 jaar geleden
  We zullen zien waar deze gokker staat binnen 10 jaar, hopelijk leeft hij dan niet van een leefloon! Ik ben niet jaloers maar wel kritisch tegenover mensen die gokkend rijk worden, want die worden gokkend even snel arm....
 • Johnny L Verhoeven

  5 jaar geleden
  De hoeveelheid welvaart in de wereld neemt maar heel langzaam toe. Dus als iemand plots heel rijk wordt, dan worden er plots mensen armer.
 • Johan Vos

  5 jaar geleden
  deze persoon is weer eens het perfecte voorbeeld dat rijk zijn of worden meestal niets te maken heeft met intelligent zijn.......
 • Paul van de velde

  5 jaar geleden
  Cripto munten zijn het moderne piramidespel. Geloven of niet geloven is het motto. De gelovers zorgen er voor dat de munt stijgt en wanneer die afnemen daalt de waarde van die munt. Als morgen niemand meer in de munt geloofd dan stort het boeltje in mekaar, juist zoals in elk piramidespel.