Er zijn heel wat interessante vastgoedprojecten op Tenerife, al heb je er meer centen nodig dan in de rest van Spanje.
Volledig scherm
PREMIUM
Er zijn heel wat interessante vastgoedprojecten op Tenerife, al heb je er meer centen nodig dan in de rest van Spanje. © RV

Tenerife kent enorme rush op vastgoed: “Interessant om er te kopen, maar let wel op voor de lokale regelgeving”

Tenerife was voor Belgen al een populaire bestemming voor een tweede verblijf in de zon, maar nu blijkt er zich helemaal een rush op vastgoed af te spelen. Begrijpelijk, want het Canarische eiland is een topbestemming, maar het heeft wel zeer specifieke vastgoedregels. Onze woonexpert Björn Cocquyt zet alle aandachtspunten op een rijtje, zoekt uit waar je wat betaalt en waarom dat meer is dan op het vasteland. 

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.

Geld